HomeSocial

VIDEO – Cristina Iurișniți, la final de mandat parlamentar: „Mi-am făcut datoria…”

VIDEO – Cristina Iurișniți, la final de mandat parlamentar: „Mi-am făcut datoria…”

Invitată în studioul Bistrițeanul Live, deputatul USR Cristina Iurișniți a făcut un bilanț al mandatului său în Parlament, din momentul în care a depus jurământul, în decembrie 2016.

Fără falsă modestie, Cristina Iurișniți se poate considera unul dintre cei mai activi parlamentari ai județului. Are 190 de proiecte de legi depuse în Parlament, dintre care 28 au fost și adoptate, devenind acte normative în vigoare.

Pe unele le-am inițiat personal, pe altele le-am susținut alături de alți colegi. Pe cele inițiate de mine le-am și promovat, fiind mai aproape de propria mea experiență.

Erau cumva mult mai aproape de ceea ce mi-am propus să fac ca schimbare în legislația din zona educației, a egalității de șanse, a prevenirii și combaterii violenței domestice – dar și pe codul fiscal.

Am modificat recent Codul Fiscal tocmai ca angajatorii economici să aibă facilități fiscale importante, motivante, care să-i atragă să facă acel parteneriat cu școala. Sunt peste 300.000 de tineri aflați în afara sistemului educațional sau al pieței muncii…”, a comentat Cristina Iurișniți.

Referindu-se la mandatul său de parlamentar, Cristina Iurișniți s-a declarat mulțumită.

Cred că mi-am făcut datoria. Am rezultate foarte bune în Parlament. Am 7 legi deja promulgate, peste 150 de luări de cuvânt în plenul Camerei Deputaților, aproape 150 de interpelări și întrebări parlamentare adresate ministerului, dar și instituțiilor județene.

Am ținut legătura cu Primăria, cu Inspectoratul Școlar Județean sau Consiliul Județean…”, a mai spus deputatul USR.

Alte detalii despre activitatea parlamentară a deputatului Cristina Iurișniți puteți descoperi rumărind întreaga emisiune, mai jos: 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0