Bilanț sumbru: Încă cinci decese raportate în cadrul pandemiei de coronavirus

HomeEveniment

Bilanț sumbru: Încă cinci decese raportate în cadrul pandemiei de coronavirus

Autoritățile au raportat încă cinci decese, în contextul pandemiei. E vorba de trei bărbați și două femei. Astfel, numărul total al bistrițenilor car

Autoritățile au raportat încă cinci decese, în contextul pandemiei. E vorba de trei bărbați și două femei. Astfel, numărul total al bistrițenilor care au fost depistați cu COVID 19 și au și decedat a ajuns la 131.

Numărul total al deceselor în contextul pandemiei, la nivelul județului, a ajuns la 131.

Autoritățile județene au raportat, în urmăp cu puțin timp, detalii cu privire la ultimele 5 decese înregistrate. E vorba de două femei și de trei bărbați.

Decesul nr. 127 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus

Femeie, 77 ani, internată în data de 24 octombrie în Secția ATI/Boli Infecțioase (Sepsis cu punct de plecare pumonar, Șoc septic, Pleurezie bilaterală), unde a decedat în data de 25 octombrie (ora 01:00). Comorbidități: Insuficiență cardiacă, Hipotensiune, Insuficiență hepato-renală, Infecție confirmată Covid-19 ulterior decesului.

Decesul nr. 128 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus

Femeie, 81 ani, internată în data de 25 octombrie în Secția Neurologie (Sindrom confuziv, Stare septică), unde a decedat în data de 26 octombrie (ora 06:05). Comorbidități: Hipertensiune arterială, Obezitate, Cardiopatie ischemică cronică, AVC sechelar, BRD major, Infecție confirmată Covid-19.

Decesul nr. 129 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus

Bărbat, 79 ani, internat în data de 24 octombrie în Secția Boli Infecțioase (Infecție confirmată cu Covid-19), unde a decedat în data de 27 octombrie (ora 00:05). Comorbidități: Bronhopneumonie obstructivă cronică, TBC pulmonar sechelar, Cardiopatie ischemică cronică, Insuficiență cardiacă congestivă, Hipertensiune arterială, Insuficiență renală, Insuficiență respiratorie acută.

Decesul nr. 130 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus

Bărbat, 63 ani, internat în data de 15 octombrie în Secția ATI/Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 27 octombrie (ora 03:55). Fără comorbidități cunoscute.

Decesul nr. 131 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus

Bărbat, 79 ani, internat în data de 16 octombrie în Secția Boli Infectiose (Pneumonie), transferat în Secția ATI în 17 octombrie, unde a decedat în data de 27 octombrie (ora 05:30). Comorbidități: Insuficiență cardiacă, Cardiopatie ischemică cronică congestivă, Hipertensiune arterială.

Astăzi, la raportarea de la ora 13.00, s-au mai dat detalii și despre alte două cazuri de decese în contextul pandemiei, fiind astfel, ȘAPTE decese raportate în total, cel mai sumbru bilanț la nivelul județului nostru.

În doar O ZI s-au înregistrat 72 de cazuri noi de COVID 19!

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0