HomeEconomic

Sedință importantă între Iohannis, premierul României si ministrul Finanțelor

Sedință importantă între Iohannis, premierul României si ministrul Finanțelor

In cadrul zilei de Vineri, 22 ianuarie, va avea loc o ședință de lucru intre Iohannis, Florin Cîțu si Alexandru Nazăre. Aceștia vor discuta în special despre bugetul anului 2021.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea vineri, 22 ianuarie a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de lucru cu Prim-ministrul României, Florin Cîţu, şi ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Una dintre temele discuţiilor este bugetul pentru acest an, care urmează să fie trimis în Parlament la începutul lunii februarie.

Acelaşi subiect a fost discutat şi joi, la întâlnirea pe care preşedintele Klaus Iohannis a avut-o cu premierul Florin Cîţu, vicepremierul Dan Barna, ministrul de Finanţe Alexandru Nazare şi cu ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, în condiţiile în care Executivul a adoptat miercuri un memorandum privind mecanismul pentru elaborarea poziţiei Guvernului României cu privire la Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) prin care a fost stabilită modalitatea de lucru pentru ca în februarie şi martie PNRR să fie actualizat şi apoi trimis la Comisia Europeană pentru a obţine aprobarea.

Articolul Sedință importantă între Iohannis, premierul României si ministrul Finanțelor apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0