HomeMonden

Crețu și Niculae-s în concediu și au dat INTERZIS la nocturna din Wonderland! În acest weekend se schiază de la 9 – 16, doar pe varianta scurtă, de 300 de metri! Fără comentarii!

Crețu și Niculae-s în concediu și au dat INTERZIS la  nocturna din Wonderland! În acest weekend se schiază de la 9 – 16, doar pe varianta scurtă, de 300 de metri! Fără comentarii!

Primăria Bistrița a ratat 3 săptămâni din actualul sezon de schi! Pârtia de schi e nefuncțională, deși la Bistrița s-au înregistrat temperaturi de -10 grade Celsius și teoretic s-au îndeplinit toate condițiile pentru deschiderea sezonului! În medie, în ultimii 2 ani , la Bistrița s-a schiat 10 zile/an.

Crețu și Niculae-s în concediu și au dat INTERZIS la nocturna din Wonderland! În acest weekend se schiază de la 9 – 16, doar pe varianta scurtă, de 300 de metri! Fără comentarii!

Crețu și Niculae-s în concediu și au dat INTERZIS la nocturna din Wonderland! În acest weekend se schiază de la 9 – 16, doar pe varianta scurtă, de 300 de metri! Fără comentarii!https://www.ziardebistrita.ro/cretu-si-niculae-s-in-concediu-si-au-dat-interzis-la-nocturna-din-wonderland-in-acest-weekend-se-schiaza-de-la-9-16-si-doar-pe-varianta-scurta-de-300-de-metri-fara-comentarii/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Vineri, 17 ianuarie 2020

De ce NU se schiază pe toată pârtia!

Sezonul actual NU s-a reușit suplimentarea echipamentelor : cele 3 tunuri de zăpadă și instalațiile de pompare, după cum Ziar de Bistrța a scris AICI. Acestea sunt motivele pentru care pârtia a fost închisă timp de 3 săptămâni! Practic, tunurile existente NU au putut produce suficientă zăpadă încât să acopere întreaga suprafață a pârtiei, în special în partea de sus.

Știați că teleschiul  de 100.000 de euro este unul second-hand?

Teleschiul second -hand a fost pus în funcțiune vineri, de la ora 9. Echipamentul a costat 100.000 de euro și la cumpărare s-a mers pe negociere directă, fără nicio licitație!

partia cocos bistrita

partia cocos bistrita

Khione Ski a montat teleschiul cu aproximativ 100.000 de euro (470.000 de lei). Aceeași firmă Kihone Ski a prins și contractul de autorizare a instalației, pentru care a încasat încă 10.000 de euro.

partia cocos bistrita

Crețu și Niculae sunt în concediu, iar la NOCTURNĂ-i interzis!

Nocturna NU va fi pusă-n funcțiune în acest weekend și pârtia are program redus : ora 9 – 16. După ora 16, teleschiul este oprit și schiorii se văd obligați să plece-acasă!

Ovidiu Crețu și Cristian Niculae sunt plecați în concediu și directiva privind nocturna este valabilă, până la noi ordine, după întoarcerea din concedii.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0