CS Gloria 2018 nu va participa la turneul al treilea unde ar fi jucat cu Vâlcea. Echipa pierde cu 10-0

HomeSport

CS Gloria 2018 nu va participa la turneul al treilea unde ar fi jucat cu Vâlcea. Echipa pierde cu 10-0

Gloria Bistrița a anunțat că nu va mai participa la al treilea turneu de, sală organizat de FRH din cauza infectărilor cu Sars-Cov-2 din cadrul echi

Gloria Bistrița a anunțat că nu va mai participa la al treilea turneu de, sală organizat de FRH din cauza infectărilor cu Sars-Cov-2 din cadrul echipei. Nu mai puțin de 20 de membrii ai echipei au ieșit pozitivi la testul Coronavirus.

“Din păcate, nu vom participa la turneul III de sală al Ligii Florilor MOL!

Suntem în imposibilitatea de a juca partida cu SCM Râmnicu Vâlcea (programată joi – ora 10.15), deoarece nu îndeplinim condițiile regulamentare. 20 de persoane (sportive și antrenori) testate pozitiv în urma turneului desfășurat la Sfântu Gheorghe se află încă în izolare și prezintă simptome specifice SARS COV 2.
Am făcut toate eforturile și demersurile pentru completarea lotului și recuperarea medicală a jucătoarelor disponibile, pentru a întruni condițiile minine de a participa la turneu dar suntem în imposibilitatea participării valide la competiție.
Starea de sănătate a tuturor este cea mai importantă în contextul situației epidemiologice actuale!

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați transmis mesaje de încurajare și susținere în această perioadă dificilă și vă asigurăm că vom reveni mai puternici!”, transmit conducătorii clubului pe pagina oficială de Facebook.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0