HomeUltimele stiri

Doi șoferi, din Chiochiș și Nușeni, depistați băuți la volan!

Doi șoferi, din Chiochiș și Nușeni, depistați băuți la volan!

În ultimele 24 de ore, doi bărbaţi – unul din Chiochiș și altul din Nușeni – au fost depistaţi de poliţiştii din Beclean în timp de conduceau autovehicule după ce au consumat alcool. Ambii s-au ales cu dosare penale.

Poliţiştii au oprit în trafic o autoutilitară care circula pe Drumul Judeţean 172A, între localităţile Bozieş-Beudiu. La volanul acesteia a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din Chiochiş, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,66 mg./l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost prelevate robe biologice în stabilirii alcoolemiei”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

De asemenea, poliţiştii rutieri din Beclean au mai oprit pentru control, pe Drumul Judeţean 172G, în localitatea Nuşeni, un autoturism care era condus de un bărbat de 52 de ani, din localitate. Și acesta se afla sub influenţa alcoolului.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, mai precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii din Beclean continuă cercetările în ambele cazuri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Articolul Doi șoferi, din Chiochiș și Nușeni, depistați băuți la volan! apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0