HomeUltimele stiri

Femeie din Bistrița, indusă în eroare prin metoda ”ședința foto”. Ce i s-a promis în schimbul unei sume de bani

Femeie din Bistrița, indusă în eroare prin metoda ”ședința foto”. Ce i s-a promis în schimbul unei sume de bani

O femeie din Bistrița a achitat o sumă de bani unor femei care i-au promis că, în urma unor ședințe foto în care va promova anumite articole și produse de înfrumusețare, va primi în schimb suma de 400 euro. Însă, femeia a constatat că a fost înșelată și s-a adresat Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală.

”La data de 23 noiembrie, în urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au întocmit un dosar penal de înșelăciune în cadrul căruia efectuează cercetări pentru clarificarea cauzei. Vizate sunt două persoane, o tânără de 28 de ani, din Brașov și o alta de 33 de ani, din Focșani, angajate ale unei societăți cu sediul în București, punct de lucru în Bistrița și domeniu de activitate publicitar. Cele două ar fi indus în eroare o femeie de 54 de ani, din Bistrița, pe care ar fi determinat-o să achite suma de 810 lei, din care 100 de lei -o taxă de înscriere și 710 lei prima rată din contract, cu promisiunea că, în urma unor ședințe foto în care va promova anumite articole și produse de înfrumusețare va primi suma de 400 euro. În momentul în care a citit însă contractul, a constatat faptul că, în conformitate cu acesta, are de achitat suma de 400 de euro și că îi vor fi promovate unele fotografii pe un site. Femeia și-a manifestat dorința de a rezilia contractul, însă a fost refuzată”, a precizat Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele.

Oamenii legii vă sfătuiesc să citiți cu atenție contractele pe care le semnați, mai ales când vă asumați achitarea unor sume de bani.

Articolul Femeie din Bistrița, indusă în eroare prin metoda ”ședința foto”. Ce i s-a promis în schimbul unei sume de bani apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0