HomeEveniment

Fetiță de 5 ani din Rebra, opărită cu apă clocotită

Fetiță de 5 ani din Rebra, opărită cu apă clocotită

O fetiță de doar 5 ani a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, incidentul s-a produs pe raza localității Rebra, fetița opărindu-se cu apă fierbinte. La fața locului au fost direcționate două echipaje medicale, unul al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și altul SMURD de terapie intensivă mobilă. ”Fetița este conștientă, cooperantă, prezintă arsuri de gradul […]

 

O fetiță de doar 5 ani a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, incidentul s-a produs pe raza localității Rebra, fetița opărindu-se cu apă fierbinte.

La fața locului au fost direcționate două echipaje medicale, unul al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și altul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Fetița este conștientă, cooperantă, prezintă arsuri de gradul II și III pe aproximativ 50% din suprafața corporală”, a anunțat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Copila va fi transportată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă la Unitatea de Primiri Urgențe Pediatrie a spitalului din Bistrița.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1