HomeUltimele stiri

Prefectul Stelian Dolha anunță că va verifica zilnic starea drumurilor din BN

Prefectul Stelian Dolha anunță că va verifica zilnic starea drumurilor din BN

Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi și în județul Bistrița-Năsăud, astfel că autoritățile anunță că vor efectua zilnic verificări pentru a se asigura că drumarii intervin pentru deszăpezirea șoselelor.

Un astfel de control a fost efectuat joi seara de prefectul Stelian Dolha, care a verificat câteva tronsoane de drum județean și național, iar punctul final a fost Pasul Tihuța. Tot în Pasul Tihuța a fost verificată și baza de deszăpezire, unde stocurile de material antiderapant au scăzut considerabil în urma intervențiilor din ultimele zile.

După verificări, prefectul s-a declarat mulțumit de modul în care au intervenit drumarii, dar anunță că va efectua astfel de controale zilnic.

Sunt mulțumit de modul în care s-a acționat în Pasul Tihuța, aici drumurile sunt curățate încontinuu pentru a menține un grad optim de circulație în condiții de iarnă. Le mulțumesc angajaților de aici care monitorizează starea drumurilor, știu că în astfel de perioade nu le este ușor cu doar o oră-două de somn pe noapte, dar rezultatele se văd. Sper că se va acționa în această manieră în tot județul”, a declarat Stelian Dolha.

Articolul Prefectul Stelian Dolha anunță că va verifica zilnic starea drumurilor din BN apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0