HomeEveniment

FII REPORTER: Haos total, în DSP BN! În ce lume trăim?!?

FII REPORTER: Haos total, în DSP BN! În ce lume trăim?!?

O bistrițeancă s-a simțit rău, prezentând simptomatologia COVID 19. A mers și s-a testat – pozitiv! A anunțat DSP BN și s-a autoizolat. A ajuns și la spital. A fost și internată. DSP BN ar fi căutat-o abia la ieșirea din spital, iar actul de ieșire din carantină l-a primit completat greșit. „Haos total la DSP BN. În ce lume trăim?!?”, s-a revoltat bistrițeanca.

Despre debandada din DSP BN, s-a mai scris. Anchetele epidemiologice sunt făcute anapoda sau pe repede înainte, și multe altele.

Însă, deși s-a scris, s-au tras semnale de alarmă și s-a cerut inclusiv demisia conducerii, NIMIC nu s-a schimbat.

O bistrițeancă ce s-a infectat cu noul tip de coronavirus a dorit să facă publică experiența ei… cu DSP BN. Singura parte bună a poveștii e faptul că bistrițeanca a avut bun simț și a fost responsabilă. În rest, DSP-ul a lăsat de dorit. ÎNCĂ O DATĂ!

Aș vrea să sesizez ce haos total este la DSP Bistrița-Năsăud. Eu am fost confirmată pozitiv cu SARS COV 2 în data de 31.10.20. Ca un cetățean responsabil, m-am izolat împreună cu soțul meu la domiciliu începând cu data de 30.10.20. Menționez că am făcut testul personal, la un laborator particular, deoarece am fost contact direct cu o persoană infectată, aveam simptome clare, lucrez la o firmă cu peste 100 de angajați și nu puteam să aștept DSP-ul să îmi facă testul când își fac ei timp.

Luni, în data de 02.11.20 am contactat DSP-UL să anunț cazul! Mi s-a spus să stau liniștită în carantină, că ei au cunoștință de cazul meu și că o să urmeze să facă ancheta socială și epidemiologică. DAR să am răbdare că sunt foarte în urmă cu anchetele.

De atunci am mai sunat EU de două ori la ei să întreb ce se întâmplă, deoarece nu m-a contactat nimeni! Am primit același răspuns. Între timp am fost internată timp de 10 zile la Spitalul Orășenesc Năsăud, starea mea de sănătate agravându-se!

Abia în data de 14.11.20, dată în care am fost externată din spital, am fost contactată de cei de la DSP, pentru anchetă! Menționez că nu m-au întrebat absolut nimic în legătură cu persoanele contacți direcți, doar mi-au cerut datele personale ale mele și ale soțului meu! Este inadmisibil așa ceva!

După multe bâlbâieli și multe scuze, au reușit să îmi trimită ieșirea din carantinare, cu date total eronate. Eu am fost carantinată din data de 30.10.20 până în data de 13.11.20, conform legislației în vigoare. Ei mi-au trimis actul în data de 15.11.20. Carantinarea, după ei, este făcută în data de 30.11.20 până în 13.12.20. Vă puteți închipui ce se poate întâmpla în această instituție?!?!?! Debandadă totală! NU este normal ceea ce se întâmplă la DSP Bistrița-Năsăud! Oare în ce lume trăim?!?”, a relatat revoltată bistrițeanca.

Cazul nu e singular! Asemenea semnale de alarmă sosesc des, de la diferite persoane! DACĂ ați trecut și voi prin astfel de experiențe și doriți să le faceți publice, le așteptăm pe adresa redacției!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1