Focarul de Covid-19 închide porțile CAS. Instituția se închide până luni pentru dezinfecție

HomeEconomic

Focarul de Covid-19 închide porțile CAS. Instituția se închide până luni pentru dezinfecție

Casa de Asigurări de Sănătate anunță că își închide ușile mâine, după ce s-a descoperit un focar de Covid-19 în instituție. Aceasta își va redeschide porțile abia lunea viitoare, după ample operațiuni de dezinfecție.

Șefa Casei de Asigurări de Sănătate, Doina Sigmirean Pop a anunțat că instituția își închide porțile, începând de mâine, de la ora 14:00, și până luni. Instituția este forțată să închidă porțile de focarul de Covid-19 înregistrat zilele acestea.

„Având în vedere situația gravă de la nivelul Casei de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud privind depistarea pozitivă a unui număr de 17 salariați cu Coronavirus-SARS-COV-2, precum și a unui număr de 8 salariați depistați incerți, care se vor retesta în data de 12.11.2020, se impune necesitatea realizării unui proces de dezinfecție a instituției prin nebulizare, întrucât există un mare risc de a se infecta și restul personalului și de a nu se mai putea desfășura activitatea în CAS BN”, se arată într-un anunț făcut de instituție.

Aceasta nu este singura instituție care s-a confruntat cu focare de Covid. Și ITM a avut aceeași problemă în urmă cu câteva luni, iar momentan, un focar se înregistrează și în Primăria Bistrița. Puteți citi mai multe despre asta AICI.

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0