Minor cu „vechime” în domeniul infracțiunilor: OPT furturi la activ!

HomeEveniment

Minor cu „vechime” în domeniul infracțiunilor: OPT furturi la activ!

Un adolescent se află în arestul IPJ BN, fiind suspectul principal în opt cazuri de furt și furt calificat. Acesta a fost prins imediat după ce a dat spargerea la un autoturism.

Ieri, un minor a spart o mașină, fiind imediat prins de oamenii legii.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că adolescentul ar fi suspect și în alte cazuri de furt și furt calificat.

Mai exact:

  • în dimineața de 27 octombrie a.c., acesta ar fi sustras dintr-o autoutilitară, parcată în apropierea unui imobil din Viișoara, unelte electrice în valoare de 9800 de lei, toate recuperate și restituite păgubitului.
  • în perioada 19 iunie – 23 august a.c., profitând de neatenția personalului sau clienților, ar fi sustras din incinta a 4 operatori economici din Bistrița (cabinet medical, salon de înfrumusețare și fast-food, casă de amanet) bani și un telefon mobil
  • în perioada 1 septembrie – 24 octombrie a.c., ar fi sustras bani și bunuri din autoturisme parcate pe raza municipiului Bistrița.

Conform polițiștilor, prejudiciul total produs în urma comiterii faptelor a fost stabilit ca fiind de aproximativ 17.000 de lei, iar o bună parte din acesta a fost recuperat.

Tânărul de 17 ani din Viișoara a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Cercetările polițiștilor de la Biroul de Investigații continuă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea documentării întregii activități infracționale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0