HomeUltimele stiri

FOTO: Bărbat din Negrilești, la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier în județul Cluj

FOTO: Bărbat din Negrilești, la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier în județul Cluj

Un bărbat din comuna Negrilești a ajuns, în această dimineață, la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier, produs pe DJ 108 B, între localitățile Răzbuneni și Bobâlna. Mașina în care se afla, s-a răsturnat în albia unui pârâu.

Un accident rutier a avut loc, în această dimineaţă, între localităţile Răzbuneni şi Bobâlna. Două persoane au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în albia unui pârâu, potrivit Realitatea de Cluj.

Conform informațiilor inițiale, un conducător în vârstă de 31 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa cu autoturismul pe DJ 108 B, dinspre Răzbuneni spre Bobâlna, aflându-se în afara localității, ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, răsturnându-se cu autoturismul într-o albie a unui pârâu, aflată în afara părții carosabile.

În urma impactului, doi bărbați, de 30 de ani, din Dej, respectiv de 57 de ani din localitatea Negrilești, județul Bistrița-Năsăud, ambii pasageri în autoturism, au fost conduși la o unitate medicală. Din fericire, leziunile nu sunt grave.

Articolul FOTO: Bărbat din Negrilești, la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier în județul Cluj apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0