FOTO: Incendiu în Ilva Mică; flăcările au cuprins două case

HomeUltimele stiri

FOTO: Incendiu în Ilva Mică; flăcările au cuprins două case

Un puternic incendiu a izbucnit marți dimineața în localitatea Ilva Mică. Flăcările au cuprins două imobile și mai multe anexe gospodărești. La f

Un puternic incendiu a izbucnit marți dimineața în localitatea Ilva Mică. Flăcările au cuprins două imobile și mai multe anexe gospodărești.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Sângeorz- Băi și cei de la Secția de pompieri Năsăud, precum și pompierii voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ilva Mică.

”Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Suprafață totală afectată este de aproximativ 500 mp, constând în acoperișurile a două case de locuit situate foarte aproape una de cealaltă și anexe gospodăresti din apropiere. Pompierii au acționat pentru împiedicarea extinderii flăcărilor la imobilele din apropiere, evacuarea unor utilaje și aparatură electrocasnică din case și anexe, precum și pentru localizarea și lichidarea focarelor”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un burlan al unei centrale termice, necurățat și neprotejat termic față de materiale ce se pot aprinde ușor (combustibile).

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

Articolul FOTO: Incendiu în Ilva Mică; flăcările au cuprins două case apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1