FOTO: Pierderi devastatoare, pentru biodiversitatea din Bistrița…!

HomeSocial

FOTO: Pierderi devastatoare, pentru biodiversitatea din Bistrița…!

Un semnal de alarmă vine din partea unor iubitori ai mediului înconjurător: suntem avertizați că asemenea acțiuni necugetate vor avea efecte devastat

Un semnal de alarmă vine din partea unor iubitori ai mediului înconjurător: suntem avertizați că asemenea acțiuni necugetate vor avea efecte devastatoare pentru biodiversitatea Bistriței, pe termen mediu și lung!

Biologul Ciprian Samoilă trage un semnal de alarmă referitor la toaletările pe care municipalitatea le-a făcut în urmă cu câteva zile.

Aceste toaletări de iarnă duc la pierderea biodiversității locale, cu efecte devastatoare pe termen mediu și lung pe pârâul Căstăilor, în zona Împăratul Traian din Bistrița”, a transmis Ciprian Samoilă.Acesta a și postat pe grupul Biodiversitatea și Geodiversitatea județului Bistrița-Năsăud câteva fotografii realizate săptămâna trecută, subliniind că între timp s-au tăiat masiv din toate sălciile și mestecenii din zonă.

Ciprian Samoilă se arată revoltat de faptul Aleea Sălciilor arată, de o săptămână, deplorabil și dezolant.

Zeci de pițigoi mari, pițigoi albaștri, pițigoi codați, cinteze, mierle, vrăbii de casă și de câmp își găseau adăpost și hrană în această zonă, pe care o monitorizez de 10 ani de zile. Pur și simplu nu pricep deciziile primăriei în acest caz…!”, conchide Ciprian Samoilă.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0