HomeUltimele stiri

FOTO: Turiști blocați în zăpadă, salvați de jandarmii din Bistrița-Năsăud

FOTO: Turiști blocați în zăpadă, salvați de jandarmii din Bistrița-Năsăud

Un autoturism în care se aflau mai mulți turiști a rămas blocat în zăpadă, duminică, pe un drum forestier din județul Bistrița-Năsăud. Jandarmii montani au intervenit și i-au ajutat pe turiști.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, turiștii se aflau în zona Irimiile de Jos când mașina în care erau a rămas blocată în zăpadă, la fața locului intervenind jandarmii montani din Colibița.

”Jandarmii montani din Colibița au intervenit în urmă cu puțin timp în sprijinul unor turiști care au rămas blocați cu autoturismul pe un drum forestier din zona Irimiile de Jos. Jandarmii montani i-au sprijinit pe turiști dar în același timp i-au explicat proprietarului autovehiculului faptul că este interzisă circulația cu autovehicule în fondul forestier fără acordul administratorului, cel în cauză fiind sancționat cu un avertisment scris, pentru nerespectarea legislației în vigoare”, a informează Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

Articolul FOTO: Turiști blocați în zăpadă, salvați de jandarmii din Bistrița-Năsăud apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0