HomeUltimele stiri

FOTO/VIDEO: O bunică a murit după ce a rămas blocată în casa cuprinsă de flăcări

FOTO/VIDEO: O bunică a murit după ce a rămas blocată în casa cuprinsă de flăcări

Intervenție dificilă în Dealu Ștefăniței! O casă izolată, la care nu pot ajunge autospecialele pompierilor, a fost cuprinsă de flăcări. Mai mult, o persoană ar fi prinsă în casa unde a izbucnit incendiul.

Salvamontiștii și pompierii năsăudeni intervin în Dealu Ștefăniței unde o casă de locuit e fost cuprinsă de flăcări.

Intervenția e una cu atât mai dificilă cu cât casa de locuit e într-o zonă izolată. Autospecialele pompierilor nu pot ajunge în zonă. Casa e și din lemn, ceea ce favorizează propagarea flăcărilor cu repeziciune.

Secția de pompieri Năsăud, SVSU Romuli și Salvamont Bistrița Nasaud intervin în localitatea Dealu Ștefăniței la un incendiu izbucnit la o casă din lemn, care este cuprinsă de flăcări în totalitate. Din informațiile primite până în momentul de față, în casa respectivă locuiește o persoană care ar fi rămas surprinsă în locuință. Imobilul se află într-o zonă izolată, în câmp, fără posibilitate de acces a autospecialelor de intervenție până în apropiere. Intervenția este în dinamică” anunță reprezentanții ISU BN.

UPDATE 13.50

Din păcate, în momentul în care s-a putut asigura accesul în interiorul casei, echipajele de intervenție au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 88 de ani, decedată. Casa construită din lemn, pe o suprafață de circa 20 mp, ardea în totalitate în momentul în care pompierii voluntari de la SVSU Romuli au ajuns la locul indicat” transmit reprezentanții ISU BN.

Astăzi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care o femeie a decedat. Conform primelor date, femeia, în vârstă de 88 de ani, din localitatea Dealul Ștefăniței, comuna Romuli, se afla în locuința sa în momentul în care a izbucnit un incendiu. Din nefericire, aceasta a decedat. Cercetările în acest caz continuă în cadrul dosarului deschis pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă” transmit reprezentanții IPJ BN. 

 

Sursă foto/video- SVSU Romuli

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0