HomeUltimele stiri

FOTO/VIDEO – ȘOCANT: Un fost șef de Poliție Locală și-a înjunghiat iubita în plină stradă

FOTO/VIDEO – ȘOCANT: Un fost șef de Poliție Locală și-a înjunghiat iubita în plină stradă

Anchetatori, reflectoare și un câine de urmă au periat o zonă de blocuri în construcție pentru a găsi agresorul unei femei care-a înjunghiat-o în plină stradă. După ore de căutară, a fost găsit și făptașul. Acesta este iubitul victimei și a fost șeful Poliției Locale. Femeia a intrat de urgență în operație, iar polițiștul local e reținut.

S-a dat alarma la 112, aseară, în jurul orei 18.00, fiind anunțată o victimă ce zace într-o baltă de sânge, în fața unui bloc.

Echipajul medical a găsit o femeie de aproximativ 45 de ani, având cinci plăgi înjunghiate. Au preluat-o de urgență și au dus-o la spital, unde a și intrat în operație, medicii chinuindu-se să-i salveze viața.

Automat au fost alertate echipajele de poliție care au ajuns la locul indicat și au vorbit cu cei din zonă. Au aflat că femeia și bărbatul care a înjunghiat-o ar fi fost iubiți. Chiar ar fi locuit împreună, dar la un moment dat femeia a obținut un ordin de protecție împotriva acestuia.

Aseară, cearta ar fi început în fața blocului unde era locuința celor doi, în mașină. Apoi, au ieșit din mașină iar bărbatul ar fi scos un cuțit, înjunghiindu-și partenera. S-ar ărea că s-ar fi ”atins” și pe el, iar a poi a luat-o la fug.

Fiinde eja întuneric, au fost aduse trupe de anchetatori cu reflectoare și un câine de urme.

Duă ore întregi de căutări, bărbatul a fost găsit într-un bloc recent finalizat. Culmea, agresorul e polițist local, și chiar a fost șeful Poliției Locale Oradea. Acesta a fost reținut de polițiști, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Agresorul femeii înjunghiate pe strada Oneştilor din Oradea a fost prins, duminică, aproape de miezul nopţii, după ore în şir de căutări. El se ascundea într-unul dintre blocurile în construcție din Ioșia, din apropierea cartierului în care s-a produs evenimentul. Și mai șocant este că faptul că individul e poliţist local activ și a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea. Sursele BIHOREANULUI au declarat că suspectul reținut este fostul șef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Ladislau Kover, acum resposabil pe probleme de mediu în cadrul instituției. După ce și-a înjunghiat victima, agresorul s-a ascuns ore în șir într-un bloc recent finalizat de pe strada Oneștilor, nu departe de blocul P2 din Prima Residence, în fața căruia şi-a înjughiat victima. Potrivit surselor BIHOREANULUI, Paul Kover a fost găsit de polițiști cuprins de frig și având mai multe zgârieturi pe corp, provocate de autoînjunghiere. Din câte se pare, acestea nu au fost însă atât de profunde încât să îi pună viața în pericol. Individul a fost încătușat de polițiști și urmează să fie audiat” scrie eBihoreanul.ro.

 

FOTO/VIDEO/INFO- eBihoreanul.ro

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1