HomeEveniment

Gata cu distracția! Condițiile meteo nu mai permit funcționarea pârtiei de schi

Gata cu distracția! Condițiile meteo nu mai permit funcționarea pârtiei de schi


Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pârtia mică, deservită de teleschi, nu va putea fi deschisă astăzi, 24 ianuarie, informează Primăria Bistrița. Astfel, după șase zile de funcționare, Primăria Bistrița este nevoită să închidă pârtia pentru că temperaturile ridicate din ultimele zile au dus la deteriorarea stratului de zăpadă.  Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, a precizat că, în funcție de evoluția temperaturilor, pârtia va fi redeschisă atunci când vor putea fi asigurate condițiile optime pentru buna ei funcționare. […]

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pârtia mică, deservită de teleschi, nu va putea fi deschisă astăzi, 24 ianuarie, informează Primăria Bistrița.

Astfel, după șase zile de funcționare, Primăria Bistrița este nevoită să închidă pârtia pentru că temperaturile ridicate din ultimele zile au dus la deteriorarea stratului de zăpadă. 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, a precizat că, în funcție de evoluția temperaturilor, pârtia va fi redeschisă atunci când vor putea fi asigurate condițiile optime pentru buna ei funcționare.

Anul acesta, administrația locală a decis să se axeze pe deschiderea pârtiei mici, care are 300 de metri și este dotată cu teleschi și instalație de nocturnă. 

Reamintim că, în acest sezon, în primele patru zile de funcționare, au fost vândute peste 1.600 de cartele pentru utilizarea instalației de teleschi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0