HomeMonden

În 17 – 18 august, Asociația Ținutul Haiducilor din Târlișua pregătește un super-show: off-road, echitație, muzică bună! Se caută sponsori care să vină alături, la susținerea și promovarea turismului!

În 17 – 18 august, Asociația Ținutul Haiducilor din Târlișua pregătește un super-show: off-road, echitație, muzică bună! Se caută sponsori care să vină alături, la susținerea și promovarea turismului!

Zona Târlișua se află la poalele sud-vestice ale Munților Țibleșului, o zonă cu potențial turistic și peisaje de vis. Asociatia Tinutul Haiducilor Tarlisua se implică în diverse acțiuni de promovare a turismului și a valorilor autentice ale zonei.

 

În perioada 17-18 august, Asociația Ținutul Haiducilor organizează concursuri de Off Road si de echitație cu probe de tractiune si frumusete, urmate de momente artistice, muzica dance, populara si alte surprize.

 

 

Organizatorii sunt:

Consiliul Județean  Bistrița Năsăud
Consiliul Județean Maramureș
Primăria și Consiliul Local Târlișua
Primăria și Consiliul Local Suciu de Sus
Asociația Ținutul Haiducilor Tîrlișua
SO-MOTO RACING OFF ROAD.

“Sus în Dealul Șpanului”, super-eveniment organizatd e Primăria Târlișua în 24 – 25 august!

În perioada 24-25 August, cu susținerea și implicarea primarului Purja Vlăduț, va fi organizat un festival de mare amploare într-o locație superbă a comunei Târlișua “Sus în dealul Șpanului”, mai exact la granița dintre Județele Bistrița-Năsăud și Maramureș.

Asociatia Tinutul Haiducilor Târlișua – o asociație de promovare care pune umărul la dezvoltarea turismului!

Tinutul Haiducilor Tarlisua este o asociatie alcatuita din tineri care se implica si organizeaza evenimente pentru a promova dezvoltarea turimsului montan, imbunatatirea nivelului de trai si a educatiei in mediul rural.

 

– Concursuri de Off Road
– Concursuri de ca Cai – frumusețe și tracțiune
– Zbor cu parapanta
– Zbor cu balonul cu cu aer cald .

Principalele proiecte ale asociației sunt:

  • Înființarea unei zone de camping la poalele muntelui dotată cu toate utilitățile necesare
  • Construirea mai multor foișoare, leagăne, locuri pentru ancorarea hamacelor și construirea unor cabane turistice
  • Amenajarea unui drum, traseu OFF-ROAD care să străbată colinele comunelor din vecinătate până-n vârful muntelui. Elaborarea unui traseu care să fie înregistrat într-o bază de date Google pentru a fi și la dispoziția turiștilor străini.
  • Construirea Casei Memoriale a scriitorului Liviu Rebreanu, care de astfel s-a născut în această comună.
  • Înființarea unei rezervații cu animale sălbatice și a unei herghelii.
  • Dezvoltarea de micro interprinderi, inclusiv o cooperativă pentru a valorifica produsele locului.

 

Proiectele asociației sunt de mare anvergură și pot fi realizate numai cu ajutorul și implicarea tuturor.

Prin evenimente și proiecte de acest gen intenționăm să aducem acasă pe tinerii care muncesc în străinătate.

 

Asociația Ținutul Haiducilor caută sponsori pentru o nouă ediție de poveste!

În 2018, familia Rus a susținut financiar aceste evenimente care au pus în valoare zona Târlișua și întreaga comunitate.

Valentina Bălăjan este președintele asociației Ținutul Haiducilor Târlișua și responsabilă cu organizarea ediției 2019. Și în acest an, asociația se implică în promovarea zonei turistice.

Valentina Bălăjan : ” În luna august vom realiza un eveniment deosebit, la fel ca cel de anul trecut. Avem nevoie de sprijin ca să ducem la capăt ce ne-am promis și sperăm că alături de noi vor veni mai multe companii dornice de implicare. Avem proiecte frumoase pe care vrem să le implementăm, proiecte prin care vrem să promovăm zona turistică Târlișua și încet-încet să formăm o comunitate unită susține președintele Asociației Ținutul Haiducilor.

Cine doreste sa sponsorizeze asociatia o poate face contactand reprezentantii asociatiei la numarul de telefon 0784 954 833, sau pe pagina de Facebook – Tinutul Haiducilor Tarlisua.


Persoanele si firmele care vor sponsoriza evenimentul vor primi multumiri publice  si vor fi trecute pe panoul de premiere.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0