Accident în Dipșa – pieton lovit de mașină

HomeEveniment

Accident în Dipșa – pieton lovit de mașină


Un pieton a fost accidentat, vineri, de un autoturism pe DN 15A, în localitatea Dipșa. ”Polițiștii au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în această dimineață, pe drumul național 15A, în localitatea Dipșa. Conform primelor date, un bărbat de 70 de ani, din Pinticu, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Reghin-Bistrița, a surprins și accidentat un pieton, bărbat de 81 de ani, din localitatea Dipșa. Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru […]Un pieton a fost accidentat, vineri, de un autoturism pe DN 15A, în localitatea Dipșa.

Polițiștii au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în această dimineață, pe drumul național 15A, în localitatea Dipșa. Conform primelor date, un bărbat de 70 de ani, din Pinticu, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Reghin-Bistrița, a surprins și accidentat un pieton, bărbat de 81 de ani, din localitatea Dipșa. Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, urmând a fi stabilite cauza si împrejurările în care a avut loc accidentul.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0