Incendiu la o casă din Cristeștii Ciceului, produs după explozia unei centrale termice

HomeUltimele stiri

Incendiu la o casă din Cristeștii Ciceului, produs după explozia unei centrale termice

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, la o casă din localitatea Cristeștii Ciceului, evenimentul fiind provocat de explozia unei centrale termice.

Doi copii din Cușma, la spital după ce s-au opărit cu apă clocotită
Pandemia globală, contextul perfect pentru tranziția la o săptămână de lucru cu 4 zile. Ce arată studiile
Petrecăreți din Năsăud și Suceava, vizitați de jandarmi! Ce i-a dat de gol

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, la o casă din localitatea Cristeștii Ciceului, evenimentul fiind provocat de explozia unei centrale termice. O femeie a avut nevoie de asistență medicală, aceasta suferind un atac de panică.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud informează că la locul indicat au fost direcționați pompierii Gărzii de Intervenție Beclean.

”Echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat și au găsit o încăpere inundată cu fum, fără flacară deschisă. S-a procedat la aerisirea încăperii în cauza, iar după evacuarea fumului s-a ajuns la concluzia ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de o acumulare de gaze de la o butelie defecta/manevrată necorespunzător”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a suferit un atac de panică. Aceasta a primit asistență medicală din partea paramedicilor și nu s-a impus transportul său la spital.

Articolul Incendiu la o casă din Cristeștii Ciceului, produs după explozia unei centrale termice apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0