Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud cumpără peste 1.500 de tablete

HomeEveniment

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud cumpără peste 1.500 de tablete


Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Bistrița-Năsăud a lansat procedura de achiziție publică a unui număr de peste 1.500 de tablete, dispozitive care vor fi utilizate pentru desfășurarea în sistem online a activității didactice. Anunțul cu privire la organizarea licitației pentru achiziția tabletelor a fost postat la finele săptămânii trecute în Sistemul Electonic de Achiziții Publice, investiția ridicându-se la suma de circa 1,2 milioane lei. Companiile interesate să participe la licitație pot depune oferte până la data de 9 noiembrie 2020. Potrivit […]Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Bistrița-Năsăud a lansat procedura de achiziție publică a unui număr de peste 1.500 de tablete, dispozitive care vor fi utilizate pentru desfășurarea în sistem online a activității didactice.

Anunțul cu privire la organizarea licitației pentru achiziția tabletelor a fost postat la finele săptămânii trecute în Sistemul Electonic de Achiziții Publice, investiția ridicându-se la suma de circa 1,2 milioane lei. Companiile interesate să participe la licitație pot depune oferte până la data de 9 noiembrie 2020.

Potrivit caietului de sarcini, IȘJ Bistrița-Năsăud va cumpăra un număr total de 1.570 de tablete, care trebuie să vină la pachet cu un abonament inclus la internet 4G, activ pentru o perioadă de 24 de luni.

De asemenea, tabletele trebuie să îndeplinească o serie de specificații cerute de IȘJ Bistrița-Năsăud:

Potrivit IȘJ Bistrița-Năsăud, achiziționarea acestor dispozitive este necesară pentru a crea condiţiile necesare desfăşurării activităţilor didactice și pentru a asigura accesul elevilor la procesul de învăţare în mediul on-line

Proceduri de acest fel au în derulare și unele primării din județul Bistrița-Năsăud.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0