Ioan Peteleu – noul City Manager al Bistriței

HomeEveniment

Ioan Peteleu – noul City Manager al Bistriței

Bistrița are de azi un nou City Manager. Liberalul Ioan Peteleu a primit deja dispoziția de numire pe această funcție. Deși consilier local, acesta v

Bistrița are de azi un nou City Manager. Liberalul Ioan Peteleu a primit deja dispoziția de numire pe această funcție. Deși consilier local, acesta va renunța la această funcție pentru a se ocupa exclusiv de administrarea Bistriței.

George Avram a fost administratorul orașului, sau city managerul Bistriței, în perioada conducerii lui Ovidiu Crețu.

Acum, odată cu noua administrație, se schimbă și cel din această funcție.

Am primit dispoziția de numire în funcție și, de azi, sunt noul city manager al Bistriței. Oricum, domnul primar Ioan Turc va face anunțul zilele viitoare, oficial„ a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Peteleu.

Liberalul ocupă un post de consilier local, în conducerea lui Turc. Dar va renunța la această funcție.

Conform noului cod aministrativ, aș putea să fiu și city manager și consilier local. Dar voi renunța la funcția de consilier local pentru că nu doresc să cumulez aceste două funcții” a mai explicat liberalul.

Întreabat dacă are o viziune pentru administrarea și dezvoltarea orașului, Ioan Peteleu a explicat că ”a fi city manager, e mai plastic spus, a fi mâna dreaptă a primarului. Așa că, din această poziție, mă voi ocupa ca programul de guvernare local expus de primarul Ioan Turc în campanie să fie dus la îndeplinire. Pe acea viziune voi lucra. Pe programul domnului primar. Eu nu pot să îmi pun viziunea mea proprie. Îl voi consilia pe domnul primar, îi voi da sugestii pentru toate proiectele mari care se vor derula în Bistrița, dar lucrăm pe programul de guvernare locală expus în campanie. Voi avea și eu atribuțiunile mele separat, specifice, pe mai multe componente. Dar viziunea e cea expusă de domn primar Ioan Turc.”

Ioan Peteleu a intrat în politică în 1994, fiind liberal încă de la început. Acesta a fost și viceprimar al Bistriței în perioada 2012 – 2014.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0