Lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. 50 de state, în zona galbenă

HomeEveniment

Lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. 50 de state, în zona galbenă

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista cu ţările/zonele de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei a

Tot mai multe sancțiuni pentru încălcarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Într-o singură zi, polițiștii au dat aproape 50 de amenzi
Accident la Domnești; o femeie însărcinată a fost rănită
Un an cu pâine caldă și surprize dulci de la Michaela’s Brasserie!

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista cu ţările/zonele de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

Astfel, potrivit Hotărârii CNSU, în zona galbenă, pentru care se impune carantină la domiciliu sau într-o locaţie declarată pentru 14 zile, se află 50 de state.

Acestea sunt: Gibraltar, Lituania, San Marino, Cehia, Liechtenstein, Slovenia, Marea Britanie, Panama, Lituania, San Marino, Panama, Elveția, Statele Unite ale Americii, Muntenegru, Andorra, Suedia, Israel, Olanda, Puerto Rico, Cipru, Slovacia, Serbia, Letonia, Danemarca, Estonia, Serbia, Monaco, Portugalia, Georgia, Luxemburg, Liban, Irlanda, Jersey, Croaţia, Palestina, Aruba, Rusia, Italia, Austria, Germania, Polonia, Spania, Insulele Turks si Caicos, Sint Maarten, Belarus, Turcia, Malta, Macedonia de Nord, Franța, Polinezia Franceză, Republica Moldova, Namibia.

Lista intră în vigoare la data de 9 ianuarie 2021, ora 20:00.

Articolul Lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. 50 de state, în zona galbenă apare prima dată în Mesagerul de Bistriţa Năsăud.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0