HomeEconomic

Fetița din Rebra, opărită cu apă, a fost transferată la București

Fetița din Rebra, opărită cu apă, a fost transferată la București

O fetiță de cinci ani a ajuns aseară la UPU Bistrița, după ce a fost opărită cu apă clocotită. În cele din urmă, micuța a fost transferată la București. Protecția Copilului intră pe fir.

Momente de groază pentru o familie din Rebra. Aseară, mama unei fetițe de cinci ani a pus apă la fiert, pentru a o folosi în gospodărie.

Într-un moment de neatenție, micuța a tras oala pe ea. Apa clocotită i-a ajuns pe jumătate de corp, provocându-i arsuri de gradul I și II.

A fost preluată de un echipaj al ISU BN și transferată la UPU Bistrița.

Fetița de 5 ani din Rebra a ajuns aseară la UPU Bistrița cu arsuri severe, de gradele I și II, pe 50% din suprafața corpului și a fost transferată la UPU Târgu Mureș” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a SJUB.

Fetița de 5 ani din Rebra a ajuns la UPU aseară, dar a fost transferată cu elicopterul la Spitalul de Arși ”Grigore Alexandru” din București” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic de Urgențe Târgu Mureș.

Familia mai are un băiețel, mai mic decât fetița. Așa am înțeles, din ce spunea tatăl, că au pregătit apa, vroiau să o folosească la ceva, și într-un moment de neatenție, copila a tras oala pe ea. Acuma e la București, și părinții pleacă și ei încolo. Că fetița nu stă fără mama ei. Și încearcă să vadă dacă se poate interna și ea sau măcar să fie în zonă” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Rebra, Ștefan Danci.

Pe fir au intrat și cei de la Protecția Copilului.

S-a luat legătura cu reprezentanții autorităților locale, urmând ca reprezentanți ai DGASPC să evalueze în teren” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa adjunctă a DGASPC BN, Crina Andreica.

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0