HomeUltimele stiri

Moarte stupidă: A încercat să închidă un robinet și a murit înecat

Moarte stupidă: A încercat să închidă un robinet și a murit înecat

Un bărbat din Năsăud a murit ieri, în Bichigiu. Acesta a încercat să închidă un robinet, dar a căzut într-un cămin cu apă. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Un apel la 112 solicita intervenția unui echipaj medical, în Bichigiu. Ieri, în jurul orei 14.00, se anunța că un bărbat s-a înecat.

Echipajul medical s-a deplasat la locul incidentului, dar nu a mai putut face nimic pentru bărbat. Acesta a decedat în ciuda eforturilor depuse,

Totul s-a întâmplat destul de….stupid. Bărbatul ar fi încercat să închidă robinetul de la un cămin de apă. Din păcate, a căzut în acesta și s-a înecat.

Ieri, 28 octombrie a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost alertați cu privire la faptul că, în comuna Telciu, un bărbat s-a înecat. A fost resuscitat de echipele medicale ajunse la fața locului însă, din nefericire, acesta a decedat. Polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din Năsăud, iar în urma primelor verificări efectuate, a reieșit faptul că acesta, în timp ce afla în apropierea unui imobil din Bichigiu, ar fi încercat să închidă un robinet dintr-un cămin cu apă, unde căzut, înecându-se. Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în acest sens” se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0