HomeSport

Handbal: Începe un nou sezon! Gloria joacă primul meci din Ligă cu Galați și face demersuri să transmită partida

Handbal: Începe un nou sezon! Gloria joacă primul meci din Ligă cu Galați și face demersuri să transmită partida

Liga Florilor MOL începe într-un nou format în noul sezon, și anume, cel puțin acum, se organizează partide sub forma unor turnee de sală. Gloria a fost una dintre echipele care au susținut continuitatea desfășurării campionatului în formatul vechi, tur-retur.

Prima etapă se va desfășura în 14 și 15 octombrie în Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești, iar CS Gloria 2018 va întâlni în prima etapă a turneului de la ora 13:00 echipa CSM Galați.

“Clubul nostru a facut demersuri la Federația Română de Handbal pentru transmiterea meciurilor Gloriei 2018 pe pagina de Facebook, așa cum v-am obișnuit în sezonul precedent, însă deocamdată nu am primit o rezoluție în acest sens. În momentul în care ni se va comunica decizia FRH vă vom informa de îndată asupra acestui aspect. Două dintre partide vor putea fi urmarite în direct pe TVR Plus, celelalte fiind disponibile pe platforma https://tv.frh.ro.

În tot acest timp, echipa s-a antrenat în ritm intens și este pregatită pentru noul sezon.
Ne dorim un sezon bun, cu cât mai multe victorii, goluri frumoase, evoluții spectaculoase dar mai ales fără accidentări sau alte probleme medicale”, transmit oficialii clubului.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0