Noul model de declarație pe proprie răspundere. De unde poate fi descărcat

HomeUltimele stiri

Noul model de declarație pe proprie răspundere. De unde poate fi descărcat

Începând cu data de 9 noiembrie, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 23:00 – 05:00, cu excepția deplasărilor în

Începând cu data de 9 noiembrie, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 23:00 – 05:00, cu excepția deplasărilor în interes profesional, pentru asistență medicală sau achiziționarea de medicamente, pentru asistența unor persoane cu dizabilități, persoane vârstnice, pentru îngrijirea copilului sau în caz de deces al unui membru de familie. Pentru justificarea circulației în intervalul restricționat, persoanele sunt obligate să prezinte, după caz, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

Acestea sunt modelele de declarație pe propria răspundere, pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00, și a adeverinței de la angajator:

Ele pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro, accesând link-urile:

Autoritățile recomandă cetățenilor să respecte toate măsurile de protecție sanitară și distanțarea fizică.

”Știm că este o perioadă dificilă pentru toți, însă doar împreună vom reuși să depășim această situație”, transmite Ministerul Afacerilor Interne.

Articolul Noul model de declarație pe proprie răspundere. De unde poate fi descărcat apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0