HomeUltimele stiri

Nu e târg de Crăciun, dar producătorii locali nu vă dezamăgesc! CÂND îi găsiți în inima Bistriței:

Nu e târg de Crăciun, dar producătorii locali nu vă dezamăgesc! CÂND îi găsiți în inima Bistriței:

Târgul de Crăciun, așa cum ne-am obișnuit, nu va fi în acest an. Totuși, vă puteți face cumpărături de la producătorii locali. Cei de la Produs în Bistrița Năsăud vor fi în zona pietonală în mai multe zile. CÂND îi găsiți și CE puteți cumpăra:

Pandemia a dat peste cap totul! Iar sărbătorile de iarnă vor fi extrem de diferite față de cum suntem obișnuiți.

Totuși, chiar dacă nu vom avea Târg de Crăciun, așa cum eram obișnuiți, producătorii locali s-au gândit să nu ne dezamăgească.

Așa că s-a găsit o variantă de…”compromis”. Vom avea o Piață de Crăciun.

Cei de la Produs în Bistrița Năsăud anunță că de azi, până la finalul anului, vom putea să facem cumpărături și de la ei.

Chiar dacă anul acesta nu vom avea un Târg de Crăciun așa cum ne-am obișnuit, Produs în Bistrița-Năsăud, cu sprijinul Primăriei municipiului Bistrița, v-a pregătit o surpiză care să vă aducă în suflete și în cămine o fărâmă din atmosfera Crăciunului. Vă așteptăm cu bunătăți tot una și una, pregătite cu drag de tradiție și de voi de către producătorii locali și sperăm ca de săptămâna viitoare să ni se alăture artizanii care au meșteșugit minunății de creații numai bune de a vă împodobi casele. Respectăm împreună regulile de distanțare și igienă, pauzele pentru dezinfecție și vă reamintim că purtarea corectă a măștii este obligatorie în toate spațiile deschise și închise. Vă mulțumim pentru că susțineți economia locală” anunță aceștia.

Astfel, pe producătorii locali îi veți găsi după următorul program:

 

În acest sfârșit de săptămână aveți parte de:

  • Preparate din păstrăv marca Chef Nina Rus – Rin Pastravarie & Restaurant și Bunătățile lu’ Nina din legume și fructe;
  • Produse tradiționale din carne de porc și vită semnate de Chef Dănuț Lihat – Tradițional Dănuț Lihat și specialități vânătorești de la Carmangeria ”La Borșanu” Romuli – Mădălina Dancs;
  • Pâine și produse de panificație/ patiserie tradiționale, coapte în Cuptorul de altădată din Liviu Rebreanu – Saveta Ban
  • Brânzeturi tradiționale de la poale de Călimani – Stâna lui Grigore Creța sau din Munții Rodnei – Leon-Valeria Oprea și Stâna Popas Putredu Moara
  • Diverse sortimente de zacuscă, dulcețuri, siropuri din Pasul Tihuța, de la Gridama Fruct Montan
  • Prăjiturile copilăriei de la Băcănie Cuptorul lu Buna
  • Legumele de Monor, de la ferma lui Ioan Simionca;
  • Uleiuri presate la rece de floarea soarelui, dovleac și nucă, de la Dipșeanul – Pleșa Dinu
  • Hribi uscați, fructe proaspete și uscate, ceaiuri și amestecuri de legume pentru mâncăruri de la poale de Călimani – Aluneasa- Arome din Călimani
  • Miere și alte produse apicole esențiale pentru sănătate – Hiticaș Maria și Nelu Cotu

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1