HomeUltimele stiri

O bătrânică a ars de vie într-un incendiu care a cuprins o casă din Dealul Ștefăniței

O bătrânică a ars de vie într-un incendiu care a cuprins o casă din Dealul Ștefăniței

O casă din localitatea Dealul Ștefăniței a fost cuprinsă de flăcări, miercuri, în urma acestuia, o persoană pierzându-și viața.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, incendiul a izbucnit în jurul orei 11:00, la fața locului fiind direcționate echipaje de pompieri de la Secția de Pompieri Năsăud. De asemenea, în zonă au intervenit și pompierii voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Romuli și salvamontiștii din cadrul Salvamont Bistrița-Năsăud.

Imobilul se afla într-o zonă izolată, în câmp, fără posibilitate de acces a autospecialelor de intervenție până în apropiere. Cu toate acestea, pompierii au ajuns la fața locului, însă, au găsit în interiorul casei trupul neînsuflețit al unei femei.

Din păcate, în momentul în care s-a putut asigura accesul in interiorul casei, echipajele de intervenție au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 88 de ani, decedată. Casa construită din lemn, pe o suprafață de circa 20 mp, ardea în totalitate în momentul în care pompierii voluntari de la SVSU Romuli au ajuns la locul indicat”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii urmează să stabilească și cauza care a dus la producerea incendiului.

UPDATE

Astăzi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care o femeie a decedat. Conform primelor date, femeia, în vârstă de 88 de ani, din localitatea Dealul Ștefăniței, comuna Romuli, se afla în locuința sa în momentul în care a izbucnit un incendiu. Din nefericire, aceasta a decedat. Cercetările în acest caz continuă în cadrul dosarului deschis pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Articolul O bătrânică a ars de vie într-un incendiu care a cuprins o casă din Dealul Ștefăniței apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1