Poliția le-a stricat cheful; au fost amendați 12 petrecăreți adunați la o cabană din stațiunea Figa

HomeUltimele stiri

Poliția le-a stricat cheful; au fost amendați 12 petrecăreți adunați la o cabană din stațiunea Figa

Un număr de 12 sancțiuni în valoare de 7.000 de lei au fost aplicate de polițiștii din Beclean unor petrecăreți. Aceștia se aflau la o cabană din sta

Guvernul României anunță că a început campania de vaccinare împotriva COVID-19
Proprietarul unui bar vrea să-și transforme afacerea în „cult religios” ca să poată funcționa în pandemie
Dosar penal pentru șoferița ce a lovit un copilaș în Subcetate și apoi a plecat

Un număr de 12 sancțiuni în valoare de 7.000 de lei au fost aplicate de polițiștii din Beclean unor petrecăreți. Aceștia se aflau la o cabană din stațiunea Figa.

În după-masa zilei de ieri, 28 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean au aplicat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 7000 de lei, pentru organizarea unui eveniment privat. Polițiștii care se aflau în acțiuni specifice de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecției cu Sars-Cov-2 au identificat ieri,  28 noiembrie, la o cabană, un eveniment privat la care participau 12 persoane”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 19-35 de ani, din Lechința și Bistrița, au fost sancționați contravențional de polițiști, cuantumul amenzilor fiind de 7.000 de lei.

IPJ Bistrița-Năsăud atrage atenția că acțiunile polițiștilor pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus continuă și în perioada următoare.

Oamenii legii reamintesc faptul că este interzisă  desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri in spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Articolul Poliția le-a stricat cheful; au fost amendați 12 petrecăreți adunați la o cabană din stațiunea Figa apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0