HomeUltimele stiri

Prefectul Stelian Dolha, suspect de COVID 19!

Prefectul Stelian Dolha, suspect de COVID 19!

Prefectul Stelian Dolha stă cu sufletul la gură, așteptând rezultatele testului COVID 19. Soția lui a fost depistată pozitiv, fiind și el automat testat. Momentan e în izolare la domiciliu.

Instituția Prefectului a anunțat în urmă cu puțin timp că prefectul județului e în izolare la domiciliu.

Acestuia i s-a făcut testul COVID 19, după ce soția lui a fost depistată pozitiv.

Momentan e în izolare la domiciliu și așteaptă rezultatele!

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha și-a suspendat temporar activitățile din agenda de lucru și s-a izolat la domiciliu după ce soția sa, medic de profesie, a fost depistată pozitiv la testul CoVid-19. Precizăm că domnul prefect a efectuat testul CoVid-19 în această dimineață, urmând să primească rezultatul în cursul zilei de astăzi. Prefectul Stelian Dolha transmite că va participa prin intermediul aplicațiilor on-line la ședințele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și va păstra în permanență legătura cu colegii săi de la Instituția Prefectului pentru gestionarea activităților curente. Pe această cale prefectul le recomandă tuturor locuitorilor județului să se protejeze pe ei și pe cei apropiați, să evite aglomerațiile și să respecte măsurile de siguranță pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus!” au transmis reprezentanții Prefecturii.

Dr. Florina Dolha e medic gastroenterolog în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

UPDATE

Din fericire, rezultatul primului test CoVid-19 al prefectului Stelian Dolha este negativ. Acesta va rămâne, conform procedurii, în carantină, urmând să repete testul peste câteva zile.
Prefectul Stelian Dolha: „Mulțumesc tuturor pentru urările de sănătate și mesajele de încurajare adresate familiei mele! Sunt nerăbdător să revin la activitatea instituțională, însă sănătatea celor din jur vine întotdeauna pe primul loc în contextul pandemic, așa că voi urma cu strictețe procedura și recomandările medicului epidemiolog.”

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0