Tânărul din teribilul accident din Năsăud are nevoie urgentă de sânge!

HomeUltimele stiri

Tânărul din teribilul accident din Năsăud are nevoie urgentă de sânge!

Un groaznic accident a avut loc sâmbătă seara, în Năsăud. Un bărbat a murit pe loc, iar o femeie și un tânăr au ajuns la spital. Băiatul de 19 ani e

Un groaznic accident a avut loc sâmbătă seara, în Năsăud. Un bărbat a murit pe loc, iar o femeie și un tânăr au ajuns la spital. Băiatul de 19 ani e acum internat la Cluj și are nevoie URGENTĂ de sânge!

Comunitatea din Năsăud a fost cutremurată sâmbătă seara de un groaznic accident rutier.

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a efectuat o depășire, cu autoturismul pe care-l conducea, a lovit mașina depășită și s-a oprit într-un stâlp.

O femeie și un tânăr de 19 ani au ajuns la spital. Dacă femeia a refuzat internarea, tânărul de 19 ani a fost transferat la Bistrița.

Una dintre victimele accidentului rutier de aseară (24 octombrie), din orașul Năsăud, un tânăr de 19 ani, a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare gravă, cu multiple traumatisme la nivelul craniului, feței și toracelui, cu fracturi costale și la nivelul membrului inferior drept, cu numeroase contuzii și escoriații. Pacientul a rămas internat la Secția ATI – Ortopedie, momentan fiind conștient, cooperant, stabil hemodinamic, primind îngrijiri și tratament de specialitate” a transmis Camelia Strungari, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Ulterior, tânărul a fost transferat la Cluj, unde se află în prezent.

Familia și cunoscuții au făcut un apel la toți oamenii cu inimă mare. Marius are nevoie URGENTĂ de sânge.

Vă rog cine are grupa de sânge A2 POZITIV și ar fi dispus să doneze pentru Marius Buhai, poate primi și de la grupele A2 negativ și de la 0 pozitiv și/sau negativ. Vă rog să lăsați mesaj la Gabriela Buhai! V-am fi recunoscători dacă ne-ați ajuta! Este vorba de băiatul din accidentul de sâmbătă seara din Năsăud! E internat la Spitalul Județean din Cluj!!! Are nevoie urgentă de sânge! Urmează să intre în operație!!!” e mesajul transmis pe rețelele de socializare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0