Primăria Năsăud premiază TOP 5 cele mai votate sesizări de pe City Health!

HomeUltimele stiri

Primăria Năsăud premiază TOP 5 cele mai votate sesizări de pe City Health!

Năsăudul a bătut recordul pe City Health, ajungând pe locul I național la număr de utilizatori raportat la populație. Astfel, administrația locală a

Năsăudul a bătut recordul pe City Health, ajungând pe locul I național la număr de utilizatori raportat la populație. Astfel, administrația locală a decis să premieze TOP 5 cele mai votate sesizări. SE caută așadar autorii acestora:

Acum o lună de zile, aplicația City Health devenea disponibilă și pentru orașul academicienilor. Culmea, cetățenii au răspuns rapid ideii de digitalizare, reușind să ocupe locul I național în ceea ce privește numărul de utilizatori înscriși, raportat la numărul de locuitori.

Mai multe, aici:

Năsăudenii preferă online-ul: „orașul academicienilor” a ajuns la cea mai mare comunitate pe aplicația Health City

Pentru a-i stimula să se înscrie cât mai mulți, dar și pentru a sesiza probleme existente, administrația locală a decis să premieze, periodic, TOP 5 cele mai votate sesizări.

𝐀𝐬̦𝐚 𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐦 𝐚𝐧𝐮𝐭̦𝐚𝐭, 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐢 𝐦𝐞𝐢, 𝐚𝐦 𝐡𝐨𝐭𝐚̆𝐫𝐚̂𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐦 𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐢𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐢 𝐯𝐨𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐳𝐚̆𝐫𝐢, 𝐜𝐮 𝐦𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐜𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐨 𝐬𝐚̆ 𝐭𝐨𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐚𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞𝐚 𝐬𝐮𝐫𝐩𝐫𝐢𝐳𝐞 𝐧𝐚̆𝐬𝐚̆𝐮𝐝𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢! Deoarece încă de la început am vrut ca toate datele persoanelor care postează să rămână anonime, am nevoie de ajutorul vostru pentru a găsi câștigătorii! În pozele de mai jos sunt cele mai votate 5 sesizări! Haideți să-i găsim! De asemenea, îi rog pe inițiatorii sesizărilor, dacă citesc acest mesaj, să mă contacteze! Doar împreună, prin solidaritate, înțelegere și implicare vom crește comunitatea noastră!” e mesajul postat de Primăria Năsăud pe Facebook.

Cele cinci sesizări ce vor fi premiate sunt:

”Vrem prima dată să-i găsim și să îi chemăm aici la Primăria Năsăud, să-i cunoaștem. Apoi le vom oferi un premiu, simbolic. Cred că e o idee bună, pentru că așa îi determini să fie și mai implicați” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul orașului academicienilor, Dorin Vlașin.

Pe modelul Năsăudului, la aproximativ două săptămâni distanță, și Bistrița a apărut pe City Health. De la START-ul aplicației s-au înregistrat 247 de sesizări, din care 176 au primit un răspuns.

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0