Se anunță un 2021 predispus spre ideologii bizare, ba chiar extremiste, cu experimente noi, dar și soluții salvatoare…

HomeEconomic

Se anunță un 2021 predispus spre ideologii bizare, ba chiar extremiste, cu experimente noi, dar și soluții salvatoare…

Nu este exclus ca în 2021 să aibă loc mișcări sociale de amploare, momente de haos și anarhie – avertizează astrologii, subliniind că zadarnic ne str

Nu este exclus ca în 2021 să aibă loc mișcări sociale de amploare, momente de haos și anarhie – avertizează astrologii, subliniind că zadarnic ne străduim să ne întoarcem cât mai repede la ceea ce a fost înainte. Ne putem aștepta la perioade de frământări și de schimbări sociale, tensiuni între societate și autorități, reforme inițiate cu cele mai bune intenții, dar ulterior deviate spre totalitarism, ideologii dintre cele mai bizare, poate chiar extremiste.

Specialiștii de la Eastrolog.ro – cei care estimau și la începutul lui 2020 că viața noastră avea să se schimbe radical – nu par să fie tocmai optimiști în legătură cu 2021…

Ieșirea din impas se poate realiza doar prin gândire progresistă și prin curajul de a ieși din tipare și de a experimenta, de a încerca idei și metode pe care nu le-am mai încercat până acum. NU străduindu-ne să ne întoarcem cât mai repede la ceea ce a fost înainte.

Este foarte posibil ca soluțiile salvatoare să fie diferite de metodele la care am fi apelat în alte circumstanțe. În 2021 ni se transmite ceea ce, de fapt, știam deja: în situații excepționale, sunt necesare măsuri (idei) excepționale.

2021, anul mișcărilor sociale de amploare…?

Istoria ne învață că instaurarea unei noi ordini, a unor noi structuri, nu se poate face fără situații de criză care să-i oblige pe oameni să iasă din tiparele obișnuinței și să lase deoparte tot ceea ce au definit ca fiind confort, securitate, prosperitate.

Prin urmare, Eastrolog.ro apreciază că nu este exclus ca în 2021 să aibă loc mișcări sociale de amploare sau momente de haos sau anarhie.

Ne putem aștepta la perioade de frământări și de schimbări sociale, tensiuni între societate și autorități, între popor și stat, între popor și conducătorii politici.

Este posibil să asistăm la răsturnarea unor structuri învechite, pentru a păși spre o nouă stabilitate, spre o emancipare reală și spre înțelegerea profundă a greșelilor făcute în ultimii ani.

Se întrevede, așadar, un 2021 cu multe provocări la nivel personal, social, economic, cultural și tehnologic. Dar toate acestea nu fac decât să deschidă calea către construirea unei lumi noi.

Dogmele, credințele, convingerile, religia și schimbările legislative ar putea juca un rol puternic negativ în viața noastră. De asemenea, călătoriile pe distanțe mari ori în străinătate riscă să ne facă mai mult rău decât bine, în contextul unor libertăți greșit înțelese.

Subiectul anului – libertatea și independența…

Este posibil ca multe schimbări și reforme să demareze cu cele mai bune intenții, dar apoi să devieze de la direcția inițială și să apară predispoziții spre totalitarism sau ideologii dintre cele mai bizare, poate chiar extremiste.

Tema libertății și a independenței ar putea fi cea mai importantă în 2021. Dar evenimentele ne-ar putea oferi lecții importante despre responsabilitatea care vine împreună cu libertatea.

O eventuală criză economică sau penuria unor resurse, mai ales alimentare, ar putea provoca ruperi de alianțe ori de tratate internaționale…

Ce ne rezervă astrele în 2021…

Berbec – Încă ai timp să înțelegi că, pentru a-ți clădi o carieră solidă și o reputație pe măsură, trebuie să accepți necesitatea unei transformări personale. Trebuie să ai grijă să-ți gestionezi corect puterea personală. Nu este exclus ca o anumită experiență legată de carieră să conducă la o transformare importantă în plan psihic. Poți chiar beneficia de un ajutor providențial și de inspirație de Sus, dacă îți faci timp pentru suflet,  dar și pentru ceilalți. Mai multe detalii – AICI.

Taurii își concentrează atenția în 2021 asupra evoluției profesionale, asupra veniturilor și chestiunilor ce țin de independență. Devin mai dispuși să își schimbe serios direcția în viață ori în carieră și să lase în urmă un stil de viață care nu se mai potrivește cu noua lor vibrație. A sosit vremea să acționezi,  să inițiezi lucruri îndrăznețe și ieșite din tipare. Viața de familie poate fi tulburată în 2021 de anumite neînțelegeri, discuții, moșteniri care provoacă dispute. Mai multe detalii – AICI.

Gemenii beneficiază în 2021 de multă energie pentru a-și cultiva intelectul, pentru dezvoltare personală și pentru schimbarea perspectivei asupra unor chestiuni fundamentale ale existenței. Sunt favorizate studiile, activitățile academice, programele de cercetare ori de doctorat. De asemenea, interacțiunile cu alte culturi sau cu mentori de calitate te-ar putea ajuta să te cunoști mai bine și să îți șlefuiești anumite idei și concepte, sau să depășești anumite prejudecăți care te limitează. Mai multe detalii – AICI.

În 2021 Racii ar face bine să fie pregătiți pentru schimbări serioase în viața lor. Inclusiv în ceea ce privește stilul de viață și ritmul zilnic. Ai putea să profiți de acest context astral favorabil și să-ți pui întrebări precum – în ce (mai) crezi și de ce. Se întrevăd și neplăceri care se rezolvă, dar după o perioadă dificilă sau după mai multe vizite la medici. Pot surveni și răsturnări de situație în ceea ce privește veniturile, care te obligă să îți revizuiești planurile de viitor. Mai multe detalii – AICI.

Leii sunt avantajați, în 2021, de colaborarea cu organizațiile mari și companiile multinaționale, care le deschid calea spre oportunități nebănuite. Eventualele dificultăți cu care te confrunți, te ajută să îți mobilizezi mai bine resursele. Este în continuare posibil să te confrunți cu o anumită instabilitate în plan profesional. Cei care nu reușesc să se debaraseze de anumite obiceiuri vechi se confruntă cu probleme de sănătate, anxietate și un sentiment general de neîmplinire. Mai multe detalii – AICI.

Se întrevede un an 2021 alert și dinamic pentru Fecioare: au toate șansele să învețe lucruri noi și să își schimbe convingerile în legătură cu multe lucruri pe care le credeau incontestabile. Unele Fecioare și-ar putea schimba radical viziunea asupra lumii ori asupra propriei lor existențe, în urma unei experiențe neplăcute legate de muncă sau de sănătate. E posibil să iasă la lumină emoții care nu îți dau pace de multă vreme și îți subminează echlibrul interior. Mai multe detalii – AICI.

Pentru Balanțe, anul 2021 se anunță deosebit de creativ. Ai posibilitatea să devii un adevărat inovator, care are abordări originale și deschide drumuri noi în domeniul său. Este foarte posibil să resimți presiuni interne mari sau să te confrunți cu o perioadă dificilă în ceea ce privește veniturile ori cu o suferință sufletească. Dar eventualele dificultăți nu fac decât să îți declanșeze o sclipire de geniu. Unele Balanțe ar putea avea revelații interesante legate de dimensiunea spirituală a bolilor… Mai multe detalii – AICI.

În 2021, în centrul preocupărilor Scorpionilor se află viața emoțională, trecutul, familia, casa și căminul. E posibil să te confrunți cu neînțelegeri sau chiar conflicte în familie. Se anunță și probleme neprevăzute în legătură cu o mutare pe care ți-o dorești, sau ca o schimbare de reședință, o tranzacție imobiliară ori reamenajarea spațiului de locuit să nu decurgă așa cum te-ai așteptat. Grijile legate de sănătatea părinților ți-ar putea da peste cap planurile de a te muta în altă localitate. Mai multe detalii – AICI.

Anul 2021 poate fi pentru mulți Săgetători o perioadă de redefinire și de reinventare. Ies la lumină anumite temeri mai vechi sau un secret. Poți să descoperi ceva legat de tine care te ajută să îți redefinești stilul, aspirațiile și, poate, chiar domeniul în care studiezi sau muncești. Ai șansa de a face practică pe lângă oameni cu experiență. Se simte o predispoziție către stres, oboseală psihică, agitație și chiar accidente. Ești sfătuit să nu neglijezi odihna. Adoptă un stil de viață cât mai sănătos. Mai multe detalii – AICI.

Capricornii trec de mulți ani printr-un profund proces de transformare, iar în 2021 a sosit vremea să se pună în valoare, să facă uz de toate resursele interioare și exterioare pentru a începe să-ți câștigi singur pâinea. Ai posibilitatea să depășești anumite credințe limitative, pentru că evenimentele te vor obliga să ieși din spațiul tău de siguranță și să acționezi altfel decât până acum. Mai multe detalii – AICI.

Pentru Vărsători, anul 2021 se anunță intens în trăiri emoționale, bogat în răsturnări de situație și în frământări legate de stabilitate, siguranță, familie sau spațiul de locuit. Mulți Vărsători ar putea traversa o perioadă de nemulțumire față de sine sau chiar revoltă interioară. Unii s-ar putea desprinde de locurile natale sau de casa părintească. Apar și situații neclare sau instabile în legătură cu propria locuință, astfel încât lucrurile nu par să se lege prea ușor. Mai multe detalii – AICI.

Pentru mulți dintre Pești, în 2021 devine limpede că este nevoie de o regrupare, o realiniere cu anumite aspirații ori vise mai vechi, pe care poate că le-au pierdut pe drum sau le-au abandonat. Se ivesc evenimente care te ajută să înțelegi unde te agăți de concepții de viață care nu au o bază reală. Dacă te încăpățânezi să păstrezi aceste concepții, riști să îți limitezi drastic șansele de a progresa. Ajungi să iei decizii greșite, dăunătoare pe termen lung. Mai multe detalii – AICI.

Sursa @ EAstrolog.ro

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0