HomeSocial

Problemele bistrițenilor, înregistrate deja în aplicația CityHealth

Problemele bistrițenilor, înregistrate deja în aplicația CityHealth

Bistrițenii au la dispoziție o aplicație pentru mobil prin intermediul căreia vor putea semnala problemele din oraș, începând de astăzi. Cetățenii au descărcat deja aplicația și au semnalat problemele cu care se confruntă.

CityHealth este aplicația mobilă prin care Primăria Bistrița vrea să stea tot mai aproape de cetățeni.

Cu ajutorul aplicației mobile CityHealth, bistrițenii pot sesiza rapid orice problemă apărută pe domeniul public, de la iluminatul public și curățenia din oraș până la o banală groapă în asfalt și mașinile parcate anapoda.

Prin intermediul acestei aplicații, cetățeanul alege să trimită locația, o poză și un mesaj care ajung direct la echipa Primăriei, care se va ocupa de rezolvarea problemelor semnalate și va pune la dispoziția solicitantului statusul de soluționare.

Aplicația a fost lansată oficial astăzi în municipiul Bistrița, iar cetățenii orașului au raportat deja problemele cu care se confruntă.

Se pare că până acum peste 150 de bistrițeni au descărcat aplicația și au fost raportate 21 de probleme. Una dintre raportări a fost deja rezolvată, ținând cont că un bistrițean cu chef de glume a urat bun venit primăriei, iar angajații instituției i-au mulțumit de urări.

Cele mai multe probleme semnalate fac referire la iluminatul public, deșeurile aruncate la întâmplare și gropi.

„La punctul de colectare a gunoiului de pe strada Dragoș Vodă se pune gunoiul lângă tomberoane!”, este unul dintre mesajele găsite în aplicația CityHealth.

„Pe strada Miron Cristea, cea perpendiculară pe Lucian Blaga și paralelă cu calea ferată e beznă de ani de zile. Nu există rețea de iluminat public!”, a scris un bistrițean.

Rămâne de văzut cât de repede va rezolva Primăria Bistrița problemele semnalate, având în vedere că bistrițenii au fost harnici și au început să bombardeze instituția cu situații cu care se confruntă zi de zi, dar care nu au fost prioritare pentru autorități până acum.

Tot prin platforma CityHealth, Primăria Bistrița va anunța cetățenii atunci când apar situații care limitează traficul sau accesul în anumite zone și alte decizii de interes pentru comunitate (întreruperi de apă, gaz, electricitate etc).

Aplicația CityHealth poate fi descărcată din Google Play sau AppStore și utilizată gratuit pe orice smartphone.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0