HomeEveniment

Detalii cu privire la decesele 262 – 274 înregistrate în Bistrița-Năsăud

Detalii cu privire la decesele 262 – 274 înregistrate în Bistrița-Năsăud


Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a transmis informații cu privire la decesele 262 – 274 înregistrate la nivel județean. Potrivit datelor, au mai decedat atât bărbați, cât și femei, cu vârste cuprinse între 52 și 87 de ani, după cum urmează: Deces nr. 262 – bărbat, 74 ani, cu afecțiuni oncologice, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută severă și infecție Covid-19, internat în data de 2 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în aceeași zi. Deces nr. 263 – femeie, 63 ani, cardiacă, hipertensivă, cu obezitate, enterocolită acută, pneumonie […]

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a transmis informații cu privire la decesele 262 – 274 înregistrate la nivel județean.

Potrivit datelor, au mai decedat atât bărbați, cât și femei, cu vârste cuprinse între 52 și 87 de ani, după cum urmează:

 • Deces nr. 262 – bărbat, 74 ani, cu afecțiuni oncologice, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută severă și infecție Covid-19, internat în data de 2 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în aceeași zi.
 • Deces nr. 263 – femeie, 63 ani, cardiacă, hipertensivă, cu obezitate, enterocolită acută, pneumonie acută bilaterală, pleurezie bilaterală și infecție Covid-19, internată în data de 16 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în 2 decembrie.
 • Deces nr. 264 – bărbat, 56 ani, cardiac, hipertensiv, cu afecțiuni renale cronice, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 21 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 2 decembrie.
 • Deces nr. 265 – femeie, 76 ani, cu afecțiuni oncologice, renale, gastrice, psihiatrice, obezitate, pneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 1 decembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 2 decembrie.
 • Deces nr. 266 – bărbat, 58 ani, cu afecțiuni renale și hepatice cronice, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 28 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 3 decembrie.
 • Deces nr. 267 – femeie, 54 ani, cu miastenia gravis, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută severă și infecție Covid-19, internată în data de 19 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată în 27 noiembrie în Secția ATI pe fondul agravării stării de sănătate, unde a decedat în 3 decembrie.
 • Deces nr. 268 – femeie, 52 ani, cu anemie, obezitate, hipopotasemie, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 2 decembrie la Secția Boli, unde a decedat în data de 3 decembrie.
 • Deces nr. 269 – femeie, 87 ani, cu afecțiuni cardiace, hepatice și renale, hiperpotasemie, pneumonie bazală dreapta, fibroză pulmonară, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 2 decembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat a doua zi, în 3 decembrie.
 • Deces nr. 270 – bărbat, 78 ani, cu boală Parkinson, demență, pneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19 formă severă, internat în data de 22 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 3 decembrie.
 • Deces nr. 271 – femeie, 78 ani, cu afecțiuni oncologice, cardiace, renale, pneumonie acută bilaterală, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 5 decembrie.
 • Deces nr. 272 – femeie, 74 ani, cu afecțiuni hepato-renale, gastrice, polialergii, bronhopneumonie bazală bilaterală și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 24 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată în 30 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în data de 5 decembrie.
 • Deces nr. 273 – bărbat, 86 ani, cu afecțiuni hepato-renale, cardiace, neurologice, BPOC acutizat și infecție Covid-19 formă severă, internat în data de 3 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 5 decembrie.
 • Deces nr. 274 – femeie, 84 ani, cardiacă, cu pneumonie acută, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 26 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 6 decembrie.

La data de 7 decembrie, bilanțul total al deceselor înregistrate la nivelul județului Bistrița-Năsăud a ajuns la 278.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1