HomeEconomic

Putem merge la film începând de azi! Un cinematograf privat și-a deschis ușile

Putem merge la film începând de azi! Un cinematograf privat și-a deschis ușile

Începând de astăzi puteți merge și la film. Cinematograful privat care funcționează într-unul din centrele comerciale a deschis porțile, după ce Instituția Prefectului a anunțat că scăpăm de unele restricții. Deocamdată, Cinema Dacia nu a anunțat nimic în acest sens.

Odată cu prelungirea stării de urgență din 14 decembrie s-a renunțat la unele restricții. Printre schimbări se numără și deschiderea cinematografelor. Cu toate acestea, bistrițenii nu s-au putut bucura de filme până acum, întrucât incidența cazurilor de Covid-19 s-a menținut peste 3/1000 de locuitori până acum două săptămâni.

După ce s-a asigurat că municipiul Bistrița se menține o perioadă îndemnată de timp sub 3/1000 de locuitori, Instituția Prefectului a anunțat deschiderea localurilor la o capacitate de 30%. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Happy Cinema, cinematograful privat care funcționează într-unul dintre centrele comerciale de la periferia orașului a anunțat că va deschide porțile începând de astăzi.

Printre filmele care rulează azi se numără „Galeria Inimilor Frânte”, „Honest Thief”, „Trolii decoperă lumea”, „Tent”, „Noii Mutanți” sau „Clubul Tinerelor Vrăjitoare”.

Deocamdată Cinema Dacia nu a anunțat când și dacă își va deschide porțile.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1