Scandal într-o familie de năsăudeni, finalizată cu intervenția poliției și două persoane internate în spital

HomeEveniment

Scandal într-o familie de năsăudeni, finalizată cu intervenția poliției și două persoane internate în spital

Polițiștii au intervenit aseară pentru aplanarea unui conflict. O ”întrunire” de familie s-a finalizat cu doi bărbați internați în spital, după ce 11 membrii ai acesteia s-au luat la ceartă și la bătaie.

O întrunire de familie a fost finalizată cu intervenția oamenilor legii.

Totul s-a petrecut în Năsăud, aseară. Doi frați au început să se certe, iar apoi să se bată. Au intervenit și ceilalți membrii ai familiei în ”joc”.

Doar că lucrurile nu s-au calmat până când nu au sosit polițiștii. Și și echipajele medicale care au transportat două persoane la spital.

În seara de 9 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între membrii unei familii și au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări. Conform primelor verificări, scandalul ar fi izbucnit din cauza consumului de alcool, dar și a unor neînțelegeri între doi frați. Aseară, polițiștii au identificat 11 de persoane cu vârste cuprinse între 16-57 de ani, toți din Năsăud, care s-au agresat reciproc. În urma leziunilor, un bărbat în vârstă de 44 de ani și un tânăr de 24 de ani au fost răniți și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau late violențe, iar polițiștii continuă cercetările pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. Totodată, polițiștii năsăudeni monitorizează starea conflictuală” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

FOTO- Rare.us

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 4