HomeEconomic

Școala Bisericii Ortodoxe tot mai aproape de realitate. Cum a prins strălucire fosta clădire a Liceului de Muzică

Școala Bisericii Ortodoxe tot mai aproape de realitate. Cum a prins strălucire fosta clădire a Liceului de Muzică

Clădirea care a găzduit Liceul de Muzică, cumpărată de Arhiepiscopia Clujului și-a redobândit „look-ul” din trecut. Fațada acesteia este gata, lucrările concentrându-se acum în interior. Acolo va funcționa un centru social-educativ și o școală gimnazială.

Preotul Tudor Mudure, cel care se ocupă de lucrările de reabilitare a clădirii care a găzduit până nu de mult Liceul de Muzică, anunță că fațada principală a clădirii și acoperișul sunt gata.

„După o lungă perioadă de trudă a fost finalizată fațada principală a clădirii și acoperișul. Este o lucrare migăloasă care necesită multă atenție, dar și suport financiar consistent. Muncim și investim pentru viitorul copiilor și al tinerilor din județul nostru”, a postat pe Facebook, preotul.

Lucrările s-au mutat astfel în interiorul clădirii, care se afla într-o stare la fel de avansată de degradare. Lucrările au început în toamna anului trecut și au avansat destul de repede.

Clădirea, care este una istorică, se va transforma în centrul social-educativ „Grigore Pletosu” și într-o școală gimnazială. Acesta este proiectul Arhiepiscopiei Clujului.

Foto: Tudor Mudure.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0