HomeEconomic

Servicii de infiintare SRL in Bucuresti, de la AxA Cont

Servicii de infiintare SRL in Bucuresti, de la AxA Cont

O afacere proprie, un vis pe care multi il au, dar din nefericire prea rar indeplinit si cu atat mai rar dezvoltat. Problema nu consta in lipsa de entuziasm, ci in necunoasterea tuturor aspectelor legale pe care infiintarea si administrarea ulterioara a unui business le presupune. Cu astfel de situatii se lovesc aproape zilnic cei care muncesc sa isi puna pe picioare firma proprie in Romania.

Sunt si cei care reusesc, desigur. Este vorba despre un spirit antreprenorial foarte bine dezvoltat, de o documentare in prealabil suficienta pentru a sti cum trebuie gestionata fiecare etapa din procesul de dezvoltare al business-ului. Pe de alta parte reusesc si cei care beneficiaza de ajutor specializat. Da, exista firme care te sustin pe toata perioada infiintarii SRL-ului, dar si dupa daca doresti.

AxA Cont este un reper astazi in acest sens, serviciile pe care le pune la dispozitie vizand atat procesul de infiintare SRL Bucuresti, cat si tot ce presupune partea de contabilitate, consiliere, etc. de dupa. In detaliu despre acestea pot afla mai mult cei interesati fie de pe pagina oficiala Axacont.ro, fie contactand direct echipa de specialisti.

Infiintarea unui SRL, de la cap la coada cu AxA Cont

Pentru ca echipa AxA Cont cunoaste procedurile de infiintare a firmei de la A la Z, intregul proces se desfasoara in armonie deplina, fara a omite nici un detaliu pe care acesta il presupune. Mai mult decat atat, orice schimbare de lege le este cunoscuta, deci detin raspunsul potrivit la fiecare nelamurire pe care o pot avea cei care doresc sa puna pe picioare propria afacere, dar incercarile din trecut ii descurajeaza sa mai faca vreun pas in aceasta directie.

De ce SRL? Aceasta forma juridica este preferata astazi de tot mai multi pentru seria de avantaje cu care vine la pachet. Antreprenorii opteaza cu incredere pentru aceasta intrucat asociatii unui business raspund doar in limita aportului lor pentru obligatiile sociale.

Totodata, la inceputul infiintarii SRL-ul nu este platitor de TVA. Dobandeste acest statul atunci cand depaseste plafonul de TVA, valoarea acestuia fiind de 300.000 lei. O alta situatia in care devine platitor de TVA este cea in care acesta solicita inregistrarea la cerere.

Exista un plafom minim stabilit de lege pentru capitalul social de 1 leu (recomandarea expertilor este de 200 ron – acestia pot oferi lamuririle aferente).

Pentru a infiinta un SRL este necesar un numar de 2 sau mai multi asociati, respectiv de unul singur. Pentru persoanele care vizeaza acesta din urma optiune, este valabila atat in cazul persoanelor fizice, cat si a celor juridice.

In regula, dar cum stau lucurile in legatura cu toata hartogaraia si umblatura pentru infiintarea firmei? Cand aceasta se realizeaza prin intermediul unei firme precum cea mentionata, un delegat al companiei se ocupa de tot. In calitate de client trebuie doar sa ii furnizezi acestuia CI asociati, trei variante de denumire pentru societate si dovada sediului social, care se poate face fie printr-un extras de carte funciara sau printr-un contact de vanzare – cumparare.

Interesati de a mai da o sansa visului de a avea propria afacere. Aflati mai multe despre aceste servicii specializate pe axacont.ro.