HomeSanatate

Situația devine tensionată la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița. O femeie, disperată după mai multe ore de așteptare la triaj

Situația devine tensionată la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița. O femeie, disperată după mai multe ore de așteptare la triaj

Odată cu creșterea numărului de cazuri de Coronavirus, situația devine tot mai tensionată și la Spitalul Judeețan de Urgență din Bistrița, considerat unul dintre cele mai dotate spitale din țară, al acaestă oră.

O femeie i-a adresat un mesaj managerului Gabriel Lazany, în care îi spune că a așteptat mai multe ore la triaj, la UPU.

Bună seara, d-le director al spitalul de urgență Bistrița. Mă numesc Otilia Todoran. Vă scriu că sunt disperată. Sunt la upu cu soțul bolnav psihic de la ora 12 jumate. Și la această oră este în triaj. Eu și alți aparținători stăm într-o baracă (sală de așteptare) unde este mai frig ca afară. Cum este posibil sa fim tratați cu atâta nepăsare. STAU bolnavii fără pic de apă de peste 8 ore. Așa ceva nu este normal. Scuzați-mă dar aici este debandadă. Suntem bătrâni și bolnavi, am plătit o viață întreagă la sănătate și nu merităm să fim tratați așa“, a transmis Otilia Todoran pe pagina ei de facebook.

În urmă cu aproximativ o lună, manageru spitalului anunța că triajul epidemiologic se va face în containere climatizate.

Pe lângă contextul epidemiologic, situația este și mai dificilă la spitalul din Bistrița pentru că se lucrează la extinderea și modernizarea UPU.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1