HomeUltimele stiri

Sportul bistrițean, îngenuncheat de COVID! Gloria Bistrița, nevoită să-și amâne meciul

Sportul bistrițean, îngenuncheat de COVID! Gloria Bistrița, nevoită să-și amâne meciul

Echipa de handbal a Bistriței a fost depistată cu COVID 19, la întoarcerea din turneu. Și echipa de fotbal a primit aceeași lovitură. După ce nouă jucători au fost depistați pozitiv, meciul de sâmbătă se anulează.

Sportul bistrițean a fost îngenuncheat de virusul Sars-Cov-2.

Echipa de handbal a bistrițenilor, Gloria 2018, a primit lovitura celor 20 de teste pozitive, la întoarcerea din turneul de la Sfântu Gheorghe.

Nici Gloria Bistrița, echipa de fotbal nu a scăpat.

După ce a primit o lovitură recentă- pierderea susținerii financiare a Primăriei Bistrița, Gloria Bistrița mai primește o lovitură- nouă jucători și doi antrenori au fost depistați pozitiv cu COVID 19.

Astfel, sunt nevoiți să amâne meciul care s-ar fi disputat mâine.

Gloria ar fi trebuit să joace sâmbătă, de la ora 14.00, cu Sportul Șimleul Silvaniei, în etapa a 9-a din Liga a treia. Însă partida va fi amânată, la cererea bistrițenilor, care au primit astăzi rezultatele ultimelor teste anti Covid. Echipa se află pe locul 6 în clasament și ar fi trebuit să joace, la Bistrița, cu formația de pe locul 4. Regulamentul prevede că fiecare echipă poate amâna orice meci o singură dată, iar a doua oară pierde cu 3-0. Gloria e la primul meci amânat, urmând să joace săptămâna viitoare, tot acasă, cu CSM Satu Mare” scrie sportulbistrițean.ro

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0