HomeSport

Surpriză: Bicicleta pe care o pedala avea origini nemțești și a ajuns la el prin metode neortodoxe

Surpriză: Bicicleta pe care o pedala avea origini nemțești și a ajuns la el prin metode neortodoxe

Polițiștii năsăudeni au indisponibilizat o bicicletă pe care pedala un tânăr. Aceasta a ajuns la Năsăud tocmai din Germania, dar nu prin metode oneste. Oamenii legii verifică acum ”traseul” bicicletei.

Un tinerel din Năsăud care se plimba cu bicicleta au văzut că oamenii legii sunt foarte interesați de ceea ce el pedalează.

După investigații mai amănunțite, polițișsii năsăudeni au relizat că bicicleta respectivă e de origine nemțească. Și că a ajuns la Năsăud prin metode neortodoxe.

Au indisponibilizat-o și acum fac cercetări cu privire la ”traseul” acesteia.

”La data de 23 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat și indisponibilizat o bicicletă, reclamată ca fiind sustrasă din Germania. Bicicleta, în valoare de 13.000 de lei, se afla în posesia unui tânăr de 18 ani, din Năsăud. Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca, în cooperare cu autoritățile din Germania, să stabilească împrejurările în care bunul sustras a ajuns pe teritoriul țării noastre” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0