HomeEveniment

Tânăr din Galații Bistriței, decedat după ce a fost atacat de un taur

Tânăr din Galații Bistriței, decedat după ce a fost atacat de un taur

Un tânăr din Galații Bistriței a decedat după ce a fost atacat de un taur, tragicul eveniment petrecându-se chiar la ferma tatălui său. Polițiștii efectuează cercetări în acest caz.

”Conform primelor verificări, se pare că acesta se afla la ferma de animale a tatălui său, situată în extravilanul localității de domiciliu, unde îngrijea animale, când ar fi fost atacat de un taur. În urma leziunilor suferite, din păcate, tânărul a decedat”, adeclarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost găsit de echipajele medicale în stop cardio respirator.

”Prezenta un traumatism toracic grav. A fost aplicat protocolul de resuscitare preț de mai bine de 45 de minute. Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, fiindu-i declarat decesul la locul evenimentului”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care tânărul din Galații Bistriței a decedat.

Articolul Tânăr din Galații Bistriței, decedat după ce a fost atacat de un taur apare prima dată în Mesagerul de Bistriţa Năsăud.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0