Tânăr din Galații Bistriței, ucis de taur

HomeEveniment

Tânăr din Galații Bistriței, ucis de taur

Un tânăr în vârstă de doar 28 de ani din Galații Bistriței și-a pierdut viața, joi, după ce a fost atacat de un taur. Polițiștii efectuează cerce


Un tânăr în vârstă de doar 28 de ani din Galații Bistriței și-a pierdut viața, joi, după ce a fost atacat de un taur. Polițiștii efectuează cercetări în acest caz. ”Conform primelor verificări, se pare că acesta se afla la ferma de animale a tatălui său, situată în extravilanul localității de domiciliu, unde îngrijea animale, când ar fi fost atacat de un taur. În urma leziunilor suferite, din păcate, tânărul a decedat”, adeclarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului […]Un tânăr în vârstă de doar 28 de ani din Galații Bistriței și-a pierdut viața, joi, după ce a fost atacat de un taur. Polițiștii efectuează cercetări în acest caz.

”Conform primelor verificări, se pare că acesta se afla la ferma de animale a tatălui său, situată în extravilanul localității de domiciliu, unde îngrijea animale, când ar fi fost atacat de un taur. În urma leziunilor suferite, din păcate, tânărul a decedat”, adeclarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cu toate că medicii au intervenit rapid și au aplicat manevre de resuscitare, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Bărbatul a fost găsit de echipajele medicale în stop cardio respirator, prezenta un traumatism toracic grav. A fost aplicat protocolul de resuscitare preț de mai bine de 45 de minute. Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, fiindu-i declarat decesul la locul evenimentului”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care tânărul din Galații Bistriței a decedat.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0