HomeSocial

FOTO: Îngerii din lumea apelor vă lansează o provocare!

FOTO:  Îngerii din lumea apelor vă lansează o provocare!

Schimbarea începe cu tine, începe cu noi”, susțin Îngerii din lumea apelor. Sunt elevi în clasa a X a G, la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița. Sunt coordonați de profesoara Anca Todoran iar acum vă cer ajutorul într-un proiect pe care vor neapărat să-l ducă la bun sfârșit:

Orgnizația Apelor Unite ale României a înființat un concurs intitulat „Prietenii apelor”. 

Competiția are ca obiectiv crearea de conținut digital original – capabil să prezinte creativ viziunea elevilor despre importanța apei.

În competiție s-au înscris și elevii unei clase de la Colegiul „Andrei Mureșanu”. Sunt reuniți sub impresionantul nume Îngerii din lumea apelor.

Ei au avut de propus online un conținut digital creativ. 

Concursul este public și se desfășoară într-o singură sesiune de înscrieri.

Materialele înscrise trebuie să răspundă la tema competiției, respectiv să ofere răspunsuri la întrebarea „Ce părere ai despre apă?

Competiția presupune, de asemenea, o strânsă colaborare între elevii unei clase de liceu, sub coordonarea unui profesor, în vederea prezentării către publicului larg a viziunii proprii despre ape.

Postările vor putea fi votate de publicul larg prin like la postare, între 26 octombrie și 15 noiembrie 2020.

Pe 15 noiembrie se anunță echipele câștigătoare (top 3 postări ca număr de like-uri). Participanții au posibilitatea de a-și invita prietenii să le voteze materialele înscrise si de a le distribui pe stories, pe instagram. 


Intrati pe instagram la @apeleunitealeromaniei și căutați postarea intitulată „Îngerii din lumea apelor”. Dați apoi un like la postare, pentru a ne ajuta să implementăm în România o campanie de salvare a apelor”, ne roagă elevii de la Colegiul „Andrei Mureșanu”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0