HomeEconomic

Tășuleasa Social pregătește un mic circuit care să-ți dea ”gustul” traseului Via Transilvanica

Tășuleasa Social pregătește un mic circuit care să-ți dea ”gustul” traseului Via Transilvanica

Via Transilvanica, drumul care unește România, nu e încă finalizat, dar deja mulți au ales să străbată porțiunea deja amenajată. Pentru cei care nu știu dacă să se încumete la o experiență așa de lungă, Tășuleasa Social a pus la cale un mic circuit care să dea ”gustul” traseului Via Transilvanica.

Via Transilvanica, denumit și ”El Camino de România”, unește țara noastră, străbătând-o de la un colț la altul.

Mai exact, acest traseu turistic, lung de 1.200 de km, străbate 10 județe din țară: Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov, Harghita, Mureș, Bistrița-Năsăud și Suceava.

Deja s-au finalizat 800 de km, și mulți au străbătut o parte din această distanță, sau chiar integral, curioși fiind de ceea ce oferă Via Transilvanica.

Unii cochetează cu ideea de a străbate acest drum, dar parcă au nevoie de un imbold, de ceva care să le dea ”gustul” unei astfel de aventuri.

Așa că cei de la Tășuleasa Social au pus la cale organizarea unui mic circuit care să ”aducă a Via Transilvanica”. Iar acum, visul lor e mai aproape de realizare, datorită celor care susțin proiectele tursitice ale Asociației

Cei de la Datacor ne sunt prieteni vechi. La maratonul Via Maria Theresia ne sunt parteneri și în plus față de asta au cel mai greu punct de hidratare al competiției noastre. Compania lor a împlinit 18 ani de activitate și s-au gândit să ne ajute să ducem Via Transilvanica într-o etapă nouă. Demult am dorit ca atunci când cineva întreabă ce este Via Transilvanica, să avem în apropierea campusului nostru un circuit de 2 etape de traseu, care să dea experiența ca o degustare a ceea ce înseamnă un traseu de lungă distanță, pe 2 zile sau după caz, în alergare sau cu bicicleta, într-o singură zi. Acest circuit va fi posibil în curând cu ajutorul lui Datacor care devine partener de 21 km și astfel vom avea între campusul Tășuleasa Social și Lunca Ilvei 2 variante de VT, care vor forma un circuit și pe care Tibi Ușeriu deja vă pregătește o surpriză pentru anul viitor. Să fie într-un ceas bun, mulțumim frumos și la mulți ani, Datacor!” au scris cei de la Via Transilvanica pe Facebook.

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0