HomeSanatate

Un imens MULȚUMESC: Învingeți teama și nu ezitați! Avem specialiști foarte buni care ne oferă cu adevărat o șansă la viață…

Un imens MULȚUMESC: Învingeți teama și nu ezitați! Avem specialiști foarte buni care ne oferă cu adevărat o șansă la viață…

Mă numesc simplu, Ioan – cetățean al municipiului Bistrița – și am o fată de 13 ani, Ana. Alături de sora ei, Andreia, Ana este lumina ochilor mei, sensul vieții mele și bucuria de a trăi. În urmă cu o săptămână, fetița mea Ana a făcut amigdalită. Totul părea o banalitate, o chestie prin care mai trecuse, așa că un consult la medicul de familie – dr Tănase Otilia (mulțumiri, stimată doamnă) și un tratament adecvat ar fi trebuit să rezolve problema.

Din nefericire, lucrurile nu au evoluat așa, iar în data de 8 decembrie 2020, Ana a devenit febrilă, cu temperatură de peste 38 grade – în condițiile în care se afla sub tratament.

O vizită în miez de noapte la UPU Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud a rezolvat oarecum problema. Am preferat să plecăm acasă, decizie pe care, din păcate, o ia foarte multă lume în această perioadă, influențată de riscul unei îmbolnăviri de Covid 19.

În 24 de ore lucrurile s-au agravat, fata mea nu mai putea înghiți nimic, s-a deshidratat, și evident era tot febrilă. Numai cine are copii știe ce simte un părinte într-o astfel de situatie.

Foarte îngrijorat, am plecat de urgență din nou la UPU Pediatrie. Ana a fost internată imediat în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Bistrița-Năsăud și pusă sub tratamentul prescris de doamna doctor Anca Tudor.

Azi, cu lacrimi în ochi, simt nevoia să adresez un imens MULȚUMESC – atât doamnei doctor Anca Tudor și echipei sale de la Pediatrie, cât și echipei manageriale a Spitalului Județean Bistrița-Năsăud – Gabriel Lazany, Gabriela Remeș, Maria Deak și Mihaela Pop, echipa care coordonează întreg corpul medico-sanitar.

MULȚUMESC pentru faptul că Ana a fost tratată foarte bine și starea ei este acum foarte bună, mulțumesc pentru modul în care s-au implicat toți cei din Secția Pediatrie și nu numai.

Un mare MULȚUMESC și RESPECT tuturor medicilor și cadrelor din sistemul medical bistrițean, cei care zi de zi luptă cu boala ca să ofere sănătate.

Poate nu aș fi scris aceste rânduri, dar știu că acest virus perfid, Sarscov/ Covid 19 pe lângă boala fizică atacă și mintea multora dintre noi inducând acea stare de reticență, de teamă de a merge la spital.

Dragii mei, urmare a experienței trăite vă pot spune așa: Învingeți teama și nu ezitați să cereți sprijinul medicilor noștri. Avem specialiști foarte buni care ne oferă șansa la sănătate, șansa la viață.

RESPECT   *   MULȚUMESC   *   RESPECT   *   MULȚUMESC

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0